樓主: sohoipan2009
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[活動專區] 反非法BT 之 戲票分享

關閉 [複製鏈接]
戲票:

電影感想1)單身男女
5分為頂-【4分】
有笑點,加上溫情的效果,最後結果令大家有時間幻想猜測。
           2)奪命狂呼4

5分為頂-【4.5分】
一開始播左一o的搞笑既片段,話自己套野無新意,但係成套片睇落去係不俗架,音響效果配得非常好,結果意想不到。值到推介。

評分

參與人數 1樂點 +60 收起 理由
sohoipan2009 + 60 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

戲票:
電影感想:3D效果唔係好勁
故事都整得唔好
刺激場面少左D
唔建議大家去睇
哂左我70蚊去睇

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1樂點 +35 收起 理由
sohoipan2009 + 35 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

戲票:
電影感想:
個人而言整套戲幾好!算呢排唔差既一套
不過個結果都太易估 雖然佢整色整水...故意整多幾個可疑人
但都唔難諗到冰個係狼人...
適合情侶去睇既...

評分

參與人數 1樂點 +28 收起 理由
sohoipan2009 + 28 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

戲票:

電影感想:
其實成套野唔係太好睇(從正常角度睇)
但最後果一埸出SHOW好正
佢有驚嚇位...做到好似鬼片甘...
好深層

評分

參與人數 1樂點 +30 收起 理由
sohoipan2009 + 30 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

戲票:

電影感想:
套戲叫天網逆緣
絕對係一部好戲!!
可能好MATCH我同我女朋友面對既問題...所以我好鐘意
雖然一開頭仲未知佢講乜果陣有小小悶...
但佢好快就講晒成套野做緊乜.
到後段仲好刺激 一路睇一路想個男主角跑快D
要佢打破命運
可能命運有時太黑人憎 人人都想行自己想行既路 唔想俾所謂既命運拖住 就算要變到乜都冇晒 都想自己揀
無奈有時會為左人地好 揀左自己放棄..但明明就...唉
男主角最後都重新去馬...打破埋命運   
夠晒勵志! 出碟既話極力推俾大家睇睇

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
sohoipan2009 + 40 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

戲票:

電影感想:戲名係危機解密
點解上遲睇係因為對近排D戲唔太大興趣
開頭果PART我冇睇到(遲入埸)....
套戲有講平衡世界 唔明既朋友大可以做左小小功課先去睇 會舒服D
為個主角慘...
成套戲係重劇情 有小小愛情...人情...

評分

參與人數 1樂點 +55 收起 理由
sohoipan2009 + 55 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

戲名:狂野5
感想: 老實講本人真係冇乜FEEL 話令女又唔係真係有令女睇 我又唔係好識睇D車...故事就認真麻麻地 我就係覺得果兩件大隻佬好似有小小基FEEL..... 成TEAM人甘大隊 但實際有功用既人係得果2-3件...同盜海豪情差好遠- -

評分

參與人數 1樂點 +30 收起 理由
sohoipan2009 + 30 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

戲票:狂野5
電影感想:
賽車情節太少
劇情還不錯 ~_~

本帖子中包含更多資源

x

評分

參與人數 1樂點 +27 收起 理由
sohoipan2009 + 27 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

戲票:
電影感想:
有9成都好精彩
冇咩悶位

本帖子中包含更多資源

x

評分

參與人數 1樂點 +28 收起 理由
sohoipan2009 + 28 dead photo?

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 19# 刺客先生
已有圖
回復 支持 反對