查看: 6089|回復: 19
收起左側

[活動專區] 反非法BT 之 戲票分享

關閉 [複製鏈接]

活動形式:
為宣揚Nakuz的反非法BT精神(反非法BT下載電影),即日起會員們可以
把看完戲的戲票貼上來,並加上對該電影的感想即可獲樂點獎勵.

活動期限:
無限期

活動獎勵:
每貼上1張戲票可得到25樂點(固定),加上對該電影的感想可再加5-60樂點(獎勵情况按內容而定).

請把作品依以下權限交至本帖
  1. 戲票:
  2. 電影感想:
複製代碼
注意事項:

一)作品中不得出現的包括 :粗言穢語,色情 等資訊如果出現作品將會被取消資格
二)請依代碼來書寫 不依將不作評閱
三)本版版主保留最終決定權
四)會員不得在此貼當在聊天之用
五)  戲票方面加樂點上限只有160樂點,而感想則無限制

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 2樂點 +40 收起 理由
hmbb + 20
ivan_bb + 20

查看全部評分

回復

戲票:
電影感想:
異形侵略戰:
除左開首少少悶之外 之後既10分9都好刺激
個十幾個軍人為左救5個市民
最恐怖都係解剖異形(其實唔係好恐怖)
音響好震撼 屋企睇應該冇個種震撼
如果有3D就正
皇上無話兒:
冇任何特技
但故事寫得好

評分

參與人數 1樂點 +75 收起 理由
sohoipan2009 + 75 戲票

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

戲票:

電影感想:
異形侵略戰果然冇令我失望..開場白都OK既..之後就一直打到尾.好鬼刺激

而哈利波特今集我覺得係為左下一集而鋪路..中段有D悶..搞笑情節都做得好好

評分

參與人數 1樂點 +60 收起 理由
sohoipan2009 + 60 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

戲票:

(圖一少左一張 == 唔好計分住)

如有需要可補上戲票單圖 :lol

電影感想: 後補 (要返工)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1樂點 +80 收起 理由
sohoipan2009 + 80 wow,FF多到....

查看全部評分

回復 支持 反對

戲票:

(圖一少左一張 == 唔好計分住)

如有需要可補上戲票單圖

電影感想: 後補 (要返工) ...
神乂怒火 發表於 31-3-2011 10:59

+住80先,FF可唔可以回多2次(感想可寫埋入去)要再+.....
回復 支持 反對

戲票:

電影感想:
Harry 7 pt1:so boring,期待Part2
最強喜事:子丹化妝好似詠春咁...杜文澤....女人- -
青蜂俠3D:jay好勁,主角就傻下傻下...
葉問2:子丹好型,有笑位,but少
小新:笑足全場.good film
魔法師的門徒:主角溝女果度好正,but boring
潛行空間:主要追劇情,夢中殺人好正,nice film
波斯王子:內容緊湊,好笑

有d 5記得左

評分

sohoipan2009 + 80 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

+住80先,可唔可以回多2次要再+
回復 支持 反對

+住80先,可唔可以回多2次要再+
sohoipan2009 發表於 1/4/2011 21:15

u talk to me??

評分

sohoipan2009 + 80 YES,THX

查看全部評分

回復 支持 反對

:lol 岩先睇完馬拉高優先場過黎抒發下, 唔好扣我分就ok啦
呢套野確係幾好睇, 有內容but覺得悶場有d多 唔知係咪粵語配音影響到呢
另外唔知係咪我笑點高 成套野好多位都有好多人笑但我又無笑到喎

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
sohoipan2009 + 10 唔會扣分,+分就真@@

查看全部評分

回復 支持 反對