查看: 8101|回復: 173
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [南區]傲世狗仔一事無成要打機滿足自己唔怪你地

傲世幫會:
    我係琴日收左CC小芊隻ac 98女天山,, 但因為窮得濟無錢買喇叭講轉左手.
所以係度講番 AC真係轉左手, 可能你地會話我左手轉右手姐. 不過我真係用左真金白銀同佢收左隻AC, 我有MSN記錄;不過一定會有話我又扮野
    琴日收左隻AC 就入古帶下低LV升,, 個時未知隻ac得罪左傲世. 帶帶下點知有個102明教宣我戰. 我見到梗係番城啦 又唔夠打-,-" 我密番佢咩事 同講AC轉左手 佢唔信 問我點解我轉左手 係古見到佢都即刻飛番城?我同佢話佢宣我戰我實走.之後我再同佢講多次AC轉左手 佢就無應機. 之後有1個傲世既9x峨 密我點解咁淆,, 大佬我又唔知隻ac之前得罪你地. 係咁, 我心情就變左 「AC真係轉左手#20」
    講番今日刷刷下三, 組入面有個人係傲世既. 唔知點解 佢係因為見到我個心情既關係定唔知咩 佢心情係什麼什麼 淆底扮野就咪打交<---類似. 過多陣 太無癮 就乜都無講出組唔刷
    傲世幫會 你大幫係人都知道. 係咪應該有番似少少大幫既處事手法一一「對事不對人」呢?無記錯既佢好似有其他ac玩天龍既. 已轉手既AC都殺 好似唔係幾好?

傲世狗仔呢家係你地串串哄先 打我未驚過 你殺到我game隻人有春用咩 笑- -   18-1-2011
回復

唔同SER 見到個名先入一入#3
回復 支持 反對

支持o_o~!!
回復 支持 反對

thx兩位;
其實我琴日收到ac已經係幫頻話 AC已轉手同#78 再出埋幫
我開呢個post唔係話想鬧傲世 只係想表明轉左手 有咩恩怨搵番上手
回復 支持 反對

怪唔知得今日同你刷刷下三
刷完第1環你就走左啦....
個隊長仲以為你彈左=.="
回復 支持 反對

係啊..唔好意思..唉
回復 支持 反對

真可憐  收到個咁既ac
回復 支持 反對

問佢有無仇人 佢又話無-.-
回復 支持 反對

收得呢d咁既ac..難怪人地都會以為左手轉右手既-0-