打印 上一主題 下一主題
收起左側

超荒謬的事!![做得場主一定要入黎睇~]

大家玩得cs各個server最想做咩身份?大家都估到架啦
就係"Admin"<--望下顏色幾繽紛!!
近日,我係出面寫住<<招募管理員>>
我set完之後唔夠10分鐘,伺服器人數由6個人突然水咁爆升至16個人,跟住個個玩家入黎講:
係咪收admin?
比我做admin?ok?
場主收唔收admin?
我想做admin囉
e d字眼真係覺得好醜惡,又令人好討厭,心諗:佢連入都未入過ser就話做admin,做黎做乜??
有個人仲搞笑,佢話"give me admin ok??"我話:"諗下先.."之後佢就咁講"you are on9,5 give me do admin you server will die"
我聽完e句就真係想ban佢永久,我連收都未收佢就話我個ser等死,算點?兇我牙?

本人感想:做管理員有咩做?濫權?玩人?定係想整臭個ser?真係好唔明-_-
就算我要收admin都要收得好d架啦!?點會收埋d雜魚[雜魚意思:一尾係度講話做admin]同埋唔識打中文既人..
點解我唔會收d唔識打中文既人?因為佢地同d玩家溝通唔到=]
唉~睇黎收admin真係收得好麻煩-.-"
回復

支持!我都有開ser架~成日宦係咁= = 算吧啦^^(P.S我係10A^^)
回復 支持 反對

睇黎收admin既計劃cancel佢吧~
個個嘈嘈嘈-__-
回復 支持 反對

._.唔好-.-
回復 支持 反對

神手10a 開hns ser?
你估唔估到我係邊個a_a
回復 支持 反對

大部份係唔識開SER
智商不高
面皮較厚
:(
回復 支持 反對

agree, 我個ser都係咁-.-
入黎話做adm, 冇得做就fu_k人, 之後又恐嚇我 炸我ser or 冇得做就走人
回復 支持 反對