打印 上一主題 下一主題
收起左側

HKF固定組找工會打公會戰,只求包道具

回復 120# rugby愛好者

邊個挑釁邊個先我就唔知啦,呢D野你地私低下解決啦,我只係睇唔慣某D人 咩情況都唔知就亂罵大陸狗
有得罪請見諒
回復 支持 反對

初係我地贏佢地先 但係佢地話我地延遲家族 係咁挑釁我地  自己lag話人lag先  唔知係唔係驚我地嫌佢地lag  ...
rugby愛好者 發表於 9-8-2010 18:56

咁呢家人地都係想找團
可能個場會戰佢地係錯左
但係都唔關呢個post事- -
回復 支持 反對

分乜鬼大陸人 香港人
 咪一樣中國人
  要插就插國內網路公司
   你插國內玩家托?
    仲句句*大陸狗*
     人品有待改善
      咪總系覺得香港人比國內人高級啦
       宜家香港經濟仲要跟住中國走阿

回復 支持 反對

初係我地贏佢地先 但係佢地話我地延遲家族 係咁挑釁我地  自己lag話人lag先  唔知係唔係驚我地嫌佢地lag  ...
rugby愛好者 發表於 9-8-2010 10:56

真相已大白
明智既都應該清楚*v*
回復 支持 反對

港仔就這麼點素質?就會罵?   lag?  你們看我們lag 我們看你們難道沒lag?  為什麼我們看你們卡就能贏,  ...
无奈饭 發表於 9-8-2010 13:26

你看我們LAG? 我看你們又LAG?  那你為什麼要玩? 累己累人? 這裡不是港服嗎?  大陸狗就只會做累人累己的事?
回復 支持 反對

咁即係你自已都係啦
yipkwanyi 發表於 9-8-2010 18:54

何以見得...
回復 支持 反對

你看我們LAG? 我看你們又LAG?  那你為什麼要玩? 累己累人? 這裡不是港服嗎?  大陸狗就只會做累人累 ...
laoking 發表於 9-8-2010 11:21

大家睇大家都lag 何必要在港服玩 ~  國服高手更多更有品
回復 支持 反對

國服太多自以為是既新手
yipkwanyi 發表於 9-8-2010 16:19

你睇下 乂風花雪月乂 個戰績再講野
                     港服太多不用腦只會口術既玩家
       我諗你吾會系其中一個掛

回復 支持 反對

呢個時侯 我估馬克斯會做野   收呢幾個大陸人
大陸人要黎港服玩  倒不如自己開個新公會  你敢說別人連 買VPN 那小小錢也沒有  那即是你有能力去買道具 為何要別公會提供道具給你們    再者  都不希望有公會羅致他們  就好像港服笫一公會 NAZI 一樣   只靠just1ce1 那一班大陸人    大陸人的他們一走   nazi就確實可以接埋了..  
大陸人有冇品就 1dd 啦.  不過我見親既多數都冇乜品  不過在港服計既話  nazi just1ce1算有品果堆.
回復 支持 反對

回復 127# [S]ming1013

佢地LAG都仲要玩, 真係用心良苦, 辛苦哂呀樓主~
回復 支持 反對