打印 上一主題 下一主題
收起左側

XnX 事件的反思

XnX ,唉,唔好死頂,你錯就係錯,無謂up咁多野,你狂係度串人都無癮,棧令大家咁憎你,你講番據對唔住,可能都會原諒你,有人都話nakuz大部分都係好人,做番個好nakuzer,唔好亂講野,互相開開心心玩runescape米誦好,都係個據,(以和為貴)
回復 支持 反對

You know whats Trolling?
LOL.
點解要曲線話比人聽你on9姐=[
XnX 發表於 10-6-2010 21:48

E,,我又真係唔係好知同我講既野有咩關係渦

我冇睇過你之前D PO
只係由呢個PO你回D野見到你打埋D野
搵交嘈,搞事
我對事唔對人,,3唔識7話你做乜
係你自己做到咁多人憎

不過其實我都想知ON9既正確MEANING
不過如果我真係ON9既話
你又吹脹至小我係度D人會RESPECT我
係香港我又唔係樣7冇仔溝
我係美國考TOP10
我今年讀8科8科都A曬
如果我ON9,,我又覺得自己ON9得幾成功既咁又
回復 支持 反對

用 "Lame" 黎形容你係最好不過,相信全世界人都會認同我依句說話的。
XnX 發表於 10/6/2010 09:48 PM

本人並不認同。
回復 支持 反對

用 "Lame" 黎形容你係最好不過,相信全世界人都會認同我依句說話的。
XnX 發表於 10/6/2010 09:48 PM

本人並不認同。
燎原火 發表於 10/6/2010 11:31 PM

丟人現眼
回復 支持 反對

由得佢係度自HIGH吧~唔回佢最實際

TO XNX:我又睇下你有咩創意句子黎話我

ON9 MAD,LAME,MUD Q你都用晒

你唔會叫我BITCH掛~~LOL
回復 支持 反對

/_____\ 考緊試無時間睇戲 留個名先
回復 支持 反對

回錯post -.-

我本身想回bbq..

7月1晚先返到... 頭幾日都想陪下屋企人...7月3唔得...
回復 支持 反對

E,,我又真係唔係好知同我講既野有咩關係渦
qq1992 發表於 10-6-2010 22:47

Trolling 既意思 http://www.urbandictionary.com/define.php?term=trolling

可能 XnX 係想話佢自己係 Forum Troll (可能, 冇話你一定係)
回復 支持 反對

XnX ,唉,唔好死頂,你錯就係錯,無謂up咁多野,你狂係度串人都無癮,棧令大家咁憎你,你講番據對唔住,可能都會原 ...
windleaf70 發表於 10-6-2010 22:10

無癮?I'm trolling,trolling is to get someone mad,and now everyone is mad.
你覺得你地憎我又如何?hey,this is the internet,not real life.
Hate me cuz u can,troll u cuz i can.
講咩對唔住?你有問題?我係唔講,咁又點.

Trolling is the act of purposefully antagonizing other people on the internet.
無心機睇你地d字zzz
送你地一句:認真,____.
回復 支持 反對

/_____\ 考緊試無時間睇戲 留個名先
Prince` 發表於 10-6-2010 23:43

係呢個版洗乜留名,d post小到咁.XD
回復 支持 反對