收起左側

[版務公告] 新Game測試團遊戲尋找及求助區

光明戰記仲有人玩架咩?
豪餅 發表於 16-2-2010 21:15
新手冇咩..高手大把..
回復 支持 反對

新手冇咩..高手大把..
[HK]賢先生 發表於 17-2-2010 10:47

咁即係唔洗玩啦
回復 支持 反對

剛試了mhf 還不是我杯茶(要求高. 汗||)

我只要一些(不單機)的ONLINE GAME--

1.多人玩
2.多組隊升
3.最好可愛風為主--(唔係都無所謂)
4.要支援win7-_-(更正 : 係64bit win7. 因為aion 剩係支援32bit- -)
只限港台online. --

唔要FEZ- 太難玩--
唔要希望-
唔要aika<- 入錯國d人串到 唔想重升-_-
回復 支持 反對

1.多人玩
2.多組隊升
3.最好 ...
逝小翼 發表於 17-2-2010 17:28
sup唔sup win7我唔係好清楚
你可唔可以用win xp mode既先?
回復 支持 反對

1.多人玩
2.多組隊升
3.最好 ...
逝小翼 發表於 17-2-2010 17:28

想問一下有單機的online game嗎....?
--------------------------------------
1.風色幻想
2.星空幻想
3.艾爾之光
回復 支持 反對

sup唔sup win7我唔係好清楚
你可唔可以用win xp mode既先?
[HK]賢先生 發表於 22-2-2010 17:49

有XPMODE依樣野 只不過用左都係咁 同唔用無咩分別

我試用神鬼唔得. AION都係唔得. 我上網搵過有啲教轉XP MODE.

我跟住黎做都唔得. 再用WIN7既疑難排解一樣NO OK-_-

想問一下有單機的online game嗎....?
--------------------------------------
1.風色幻想
2.星空幻想
3. ...
JSN 發表於 22-2-2010 18:08

我指的單機ONLINE係指 由1LV到頂都係1個人玩完全唔洗人幫/小量同人玩既 ONLINE-_-

3隻我試過哂-0-. 1: 我玩到30幾悶了--.
2和3: 不太喜歡一早設定了角色的那種ONLINE.. 麻煩了-0-.

( 我這個人真麻煩B-) )

或者我說說我試過什麼ONLINE--.

彩虹冒險(喜歡.汁左--) 勁舞. 勁舞2(台),HP.MHF. HP.CSO.WOW.FEZ.SP1.AIKA.SD高達.光明戰記.風色.夢幻舞曲.星空幻想.夢之歷險. 魔力. 魔力2.艾爾之光.神諭之戰.超時空戰記.巨商.赤壁. 爆爆王.卡丁車.中華英雄.跑.希望. 差唔多 如果諗起再加--.
回復 支持 反對

有XPMODE依樣野 只不過用左都係咁 同唔用無咩分別

我試用神鬼唔得. AION都係唔得. 我上網搵過有啲教轉X ...
逝小翼 發表於 22-2-2010 18:09
卡巴拉...岩你...

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
JSN + 10 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

卡巴拉...岩你...
[HK]賢先生 發表於 22-2-2010 19:36

感謝大大! 我睇完官網應該係我想玩果類喇

感謝>_<
回復 支持 反對

有冇d game:
1.可以長玩~
2.好似sd咁(有冇都得~
3.易上手
4.畫面要好-w-
5.唔要收錢><
6.
回復 支持 反對

求一隻GAME
1.pk糸統一定要有..要好似夢之歷險...秦皇天下..墨湘..海盜王(現夢之航道)
2.要有副本
3.咩畫面都可以..但係唔好咁差
4.要易上手
5.多人
6.不要選招遊戲..王者世界那些
7.我玩過的遊戲:SD高達,夢之歷險.秦皇天下,墨湘,海盜王(最愛遊戲.但係汁左),夢之航道,中華英雄,跑,跑跑卡丁車,王者世界,彩虹島,AIKA,魔獸世界,熱血江湖,尋仙,神喻之戰,cso,機戰,天龍8部,勁舞團,夢之音樂街,eco,末日戰曲,完美世界,卡巴拉島,神鬼奇冰       我玩過好多game..未玩過個d..有d可能係睇官網覺得唔好玩..有d係唔知
8.要已推出遊戲
9.限香澳台遊戲
回復 支持 反對