打印 上一主題 下一主題
收起左側

辛苦........

關閉 [複製鏈接]
禁佢知唔知你中意佢先!!
回復 支持 反對

其實你可以同你fd講 我唔想聽
可以減輕一下
回復 支持 反對

是別的朋友口中說出來還可以說你不要聽...
可是他親口跟你說的 你便當開玩笑的跟他說:知道啦 真肉麻 你自己回味吧 我不想知呢 唔知醜
一句說話 他可能會跟你說小點 你也會好過些 雖則這句話很難說 但也得說
再不你就不接他的call啦
回復 支持 反對

不能入睡就別睡吧
「眼光光望天光」更添傷感
倒不如做些運動
洗個澡
應該不錯的

或是
真心朋友應該幫到你
回復 支持 反對

回#10....... 我10點訓.... 11點就醒.... 一醒個腦就諗起佢地...
回#11......  我諗自己系鐘意佢..... 我跟她不合襯(總之就不能一起啦...  一定無可能...)
回#12.... 如果同男講我吾想聽....... 咁只會暗意我對 女 既感覺........
回#13.....  我會嘗試你既方法!!!!  
回#14......  我只希望能早d訓......  

真心既朋友......  目前只有他兩人...........   
每晚一醒左...... 就諗起 他兩甜蜜....     
而且我的心, 一直亂跳, 體溫不斷上升, 頭痛....  心"那住那住痛"....     
仲有果種心入面 果住填滿既感覺...    比人一晚間 掘得 一乾二淨.........  個心凹左咁.... 好辛苦...
回復 支持 反對

回#10....... 我10點訓.... 11點就醒.... 一醒個腦就諗起佢地...
回#11......  我諗自己系鐘意佢..... 我跟她不合襯(總之就不能一起啦...  一定無可能...)
回#12.... 如果同男講我吾想聽....... 咁只會暗意我對 女  ...
fai003 發表於 12-1-2010 21:15

完全感受到你心個種痛
就算日諗夜諗. 有誰可阻止佢地?
有得選擇既話我寧願你一世都吾知道佢地一齊
如今你知道左 你傷心 你難過
怨邊個? 倒是你自己諗埋一邊
愛情系種傷人既武器
女死女還在
儘管目標被好朋友搶去 倒不如諗系佢錯過左你 揀錯你個好朋友
尼個情況.. 我會搵所有自己平時想做的野 瘋狂的做 例如打機
我知道你無時無刻都諗住佢地
但除了搵其他興趣沉浸自己就沒其他辦法了...

最重要的是
取決於你有多少力量放低佢.
回復 支持 反對

就連打機我都諗住佢.........  而且我而家開始對game 既興趣越黎越少........
而且要考試......... 我將時間擺落溫書......... 但就連對住本書溫溫下既時候..... 我都系諗緊佢地......
回復 支持 反對

就連打機我都諗住佢.........  而且我而家開始對game 既興趣越黎越少........
而且要考試......... 我將時間擺落溫書......... 但就連對住本書溫溫下既時候..... 我都系諗緊佢地...... ...
fai003 發表於 12-1-2010 21:38

用讀書麻醉自己好有效
但係我覺得都係自己呃自己...
回復 支持 反對

用讀書麻醉自己好有效
但係我覺得都係自己呃自己...
牙翎 發表於 12-1-2010 15:06

我都有講........ 讀書 讀讀下, 我都諗起佢地.......... 好辛苦
回復 支持 反對

吾搵另一個人取代...
只會加深痛苦...
愛上一個系好難忘記...
但系最後結果都系要死心...
除非你真系有奇蹟...
個女仔會鍾意你啦...
都系勸你另找她人啦...
喜歡的不會來...
不喜歡的會來...
不喜歡都可以培養既姐 @_@'
回復 支持 反對