收起左側

[官方情報] 《夢幻古龍》官方意見收集帖

希望出更多新時裝!!!!!!!!!
不要出十里香.百里香.之類
回復 支持 反對

首先 希望可以隱藏攤位 之後 希望可以開放新地圖 新寵物 和更多的城鎮任務 支線任務等等 另外 希望有一點技能
增加獲得稀有寵物的途徑 等等
回復 支持 反對

1.希望加入各小說主角人物做同伴~
  難度最好跟中原一點紅差不多~再難點也無所謂...有就可以了~~
2.希望同伴技能開放獨有技能,不然隻隻寶貝都沒什麼特別...
3.強烈建議取消內掛時彈出的防外掛...跑鏢那些可以保留...但內掛時彈出來真的很煩...
  尤其是多開的時候...5開時跟本看不到全部了...出房倒杯水回來就已經被彈了一個...
  叫人怎麼掛...不取消也可以呀...至少回復一開始那樣,答對了一個小時別再出來搗亂...
  要不然..真的很叫人灰心...沒防到外掛前,就趕走了不少客了...(老實說也防不了外掛-.-")
  (自己跑去無名洞,京城南郊還不是一大堆用的~你有防外人家有破你防外的-.-)
  根本就制止不了~要嘛就抓人~要嘛就別煩到我們這些不用外掛的人...
  希望有同意的玩家支持一下~讓官方注意~
回復 支持 反對

可以開多一個server....加多新手包裡面禮品...
隊長可以同隊員一起接主任....
回復 支持 反對

強烈建議開放商店販賣 60等上白裝-.-
另幫派任要求多元化(例如幫派副本,組隊任之類)
跑鏢系統不要打一場就出一次防外掛-.-<----場場出一次幾煩的= =
增加任務輔助低等玩家<---防止高低差距太大
建議高等亦出多d任務元素-.-感覺由50開始就無咩差別=.=
出d特殊任吧XD結婚結拜的人才可以做的任~增加遊戲特色-w-
平衝番各職特性,以免出現籠斷情況<---因為某些冷門職業很少人組- -
(出理高級心法當然更加好-w-)
暫時係這麼多- -如再有新idea會再修改-w-
回復 支持 反對

建議江湖頻唔使錢..
同埋減少升級所需經驗值..
重有一個星期拎到7小時雙經(你改到2小時又多左升級經驗值叫人點玩呀)
回復 支持 反對

為左方便~唔該新增組隊中[暫時離隊]功能...想出一出隊就要離隊..超級唔方便
希望極樂之星可以由1小時增至2小時
回復 支持 反對

1.建議開分級pk賽
例如:1-69,69-89-89,89-109咁樣
唔洗d人追lv追得咁辛苦。感覺只game玩唔厭。
唔識整可以參考大陸game:夢幻西遊個分級pk系統
2.建議出多d商城服飾款樣。玩家需要多方面選擇。 價錢要同之前d衫一樣
3.個game唔好出太多幾率高既點商物品。導致game唔平衡,(有錢玩曬)
4.建議開個自動丟棄垃圾物品:姐系唔要的物品可以自動丟棄。唔識整可以參考香港
game天使之戀2個自動丟棄系統
回復 支持 反對

希望唔限回合同自動與怪要無限走
商城物品要平D
回復 支持 反對

修正青衣樓唔可以自動用風雷7星斬同鬼域 秒3唔可以自動!  如果連呢2個職都有自動!甘樣內掛系統先可以做完美
回復 支持 反對