打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 選出玩家心目中某兵種用得最強的人

無得唔承認既係  全赤壁最勁既爪一定係滅仇  即係呢一手孔子
回復 支持 反對

鳳泣=花小橙bo,仲有WO,雙六合環保裝,果時係咁??果時我都係環保裝,H仔都係......我同H仔果時係差唔多,差過10埸嬴6埸,呢個係事實,你夠我打??你真係打得嬴我,我唔在乎,問題係果時係已經打唔嬴我
我自問爪打爪至少係赤 ...
ericcheungxx 發表於 16-1-2010 01:10
講真 果時你鳳泣4品 我隻仇得5品  her d裝同你 參唔多?你唔好講笑 佢得把紫爪 六合都無隻 唔好講her啦你 你有資格同佢比?_?洗唔洗我搵返佢上黎
回復 支持 反對

杖、爪
不容質疑,非陸奧之子莫屬

我80lv前都玩刀,講技術,仲未搵到邊個可以完全發揮刀既極意
不過前共濟的明智秀滿玩刀技術係我見過最好

都係明智秀滿

都唔洗咩技術,戟既承接、連舞都係pk佔完全優勢, ...
Carrera 發表於 13-1-2010 19:57
神仙玩主戟副環 仲有佢唔多同人pk 不過就好好人^^
回復 支持 反對

講真 果時你鳳泣4品 我隻仇得5品  her d裝同你 參唔多?你唔好講笑 佢得把紫爪 六合都無隻 唔好講her啦你 你有資格同佢比?_?洗唔洗我搵返佢上黎
人一個~ 發表於 16-1-2010 10:04
果然唔了解我地,我地果時係用普天裝打架,好似你同佢打咁咩??用紫裝雙六合同佢打,仲咁大聲話我,唔知醜
我搵佢佢都唔肯上返黎@_@你搵到佢上黎咩?
回復 支持 反對

[[onion_57]] 好多人都話你廢 你唔好講到自己咁勁,仲有 果陣her 一隻六合都無 我同佢打 大家都係扣得參唔多 你唔好話咩你連win過星晴 ge her都夠打 ok? 仲有 開分身提自己名 你真係好勁
果然唔了解我地,我地果時係用普天裝打架,好似你同佢打咁咩??用紫裝雙六合同佢打,仲咁大聲話我,唔知醜
我搵佢佢都唔肯上返黎@_@你搵到佢上黎咩?
ericcheungxx 發表於 16-1-2010 12:41
回復 支持 反對

不如咁講..我打果D名..都係我自己親身經歷過先講..
即使係星晴月光..我單挑都試下打淨佢幾%血..但佢係大型戰既表現真係太強了.
我相信所有同佢打過大交既都會明白..
至於呢手孔子..我對佢只可以講句...
無從入手...不論走位..用爪既暈技..各樣都係超高明..
回復 支持 反對

我心目中最勁ga爪都係花無缺 裝唔勁 國戰好識搶點 又殺得多人 聽講趙ser第1手花小橙都好勁

另外外星人玩杖勁唔勁我就唔清楚 但外星人都未80lv就冇玩 趙女80左 有埋資質!! 2個時代來點比啊
回復 支持 反對

無得唔承認既係  全赤壁最勁既爪一定係滅仇  即係呢一手孔子
lkc999 發表於 16-1-2010 03:01

有裝咩都勁啦  冇得唔承認  講到100%係咁-.-
回復 支持 反對

我打爪勁過打其他職-3-
回復 支持 反對

[[onion_57]] 好多人都話你廢 你唔好講到自己咁勁,仲有 果陣her 一隻六合都無 我同佢打 大家都係扣得參唔多 你唔好話咩你連win過星晴 ge her都夠打 ok? 仲有 開分身提自己名 你真係好勁 ...
人一個~ 發表於 16-1-2010 12:50

呵呵,分身,你真係好笑,我呢個係分身??
回復 支持 反對