打印 上一主題 下一主題
收起左側

過左熱戀期之後***你地會唔會唔慣??

關閉 [複製鏈接]
我地散左之後,佢都有打電話同我傾計咁,但我每次傾唔夠一陣就搵藉口來收線,我怕我會唔捨得佢,唉~~~~~~
19199191 發表於 18-10-2009 01:46 AM

早晚都要面對的事 還是及早面對好
晚一點的話 可能會殘酷一點
回復 支持 反對

11# 叔火相傳

咁我宜家應該點做???我仲應唔應該聽佢電話???我每次見到佢打黎我都好開心,但我無表現出黎俾佢知,我只係好冷淡咁,但係分左手始終係事實,但我仲係好唔捨得...........................................
回復 支持 反對

11# 叔火相傳  

咁我宜家應該點做???我仲應唔應該聽佢電話???我每次見到佢打黎我都好開心,但我無表現出黎俾佢知,我只係好冷淡咁,但係分左手始終係事實,但我仲係好唔捨得............... ...
19199191 發表於 18-10-2009 04:20 PM

如果佢係做過d野hurt得你好深既話
你可以選擇無視佢 敵視佢

如果無做過任何傷害你既野
可以做番朋友

不過我勸你唔好投放感情落去
你仲係咁樣落去
只會一直傷害自己(心靈 精神)之餘
可能會無意中做左d行為係傷害到女方
為你自己好 為佢好 唔好亂諗
接受現實 當係一場夢

今日條女走左 係佢唔識珍惜你
第日自然會有另一條女走到你面前

不過我都知道短時間要你咁樣
真係一件好難既事
過一排自然會好番
快既一個月 慢既 5 6個月 什至成年
希望你可以早日重新振作
重現雄風 : D
回復 支持 反對

其實熱戀期過左淡淡地/慣左都係好正常;
因為冇可能長時間都熱戀;
回復 支持 反對

其實熱戀期過左淡淡地/慣左都係好正常;
因為冇可能長時間都熱戀;
tommy416 發表於 18-10-2009 10:37 PM

咁又唔係wo..
我家姐同佢條仔都幾勁下
拍左幾年拖完全無冷淡期
日日msn傾電話 sms傾傾傾 傾到夜晚2點都未訓
六日唔洗番工洗出街
佢地d話題 我硬係覺得佢地永遠都傾唔完..
不過大部份都係傾下男方屋企果兩隻貓 生活瑣碎事 將來
ps:男既24 女既22
回復 支持 反對

5個月算好... 熱戀多數得3個月
回復 支持 反對

琴晚同佢傾傾下電話,佢暗示俾我知,佢想一齊返,跟住我知佢唔好意思開口,於是我就同佢講一齊返,佢就話好,雖然我係開心,但係我係到諗,點解3日前係佢提出分手,但3日後佢就想同返我一齊,點解佢可以一時一樣??雖然我仲係好愛佢,但係我已經唔知佢幾時係真幾時係假,我好怕佢又黎多次,點解佢會咁...............我宜家對住佢,唔敢放咁多感情洛去,我怕格唔夠幾耐佢又話想分手,雖然我講就話唔敢放感情洛去,但係做唔做到我自己都唔知,我宜家整係想知,點解會咁樣,係唔係因為佢同我慣左,分開佢會唔慣,但係佢係無仲中意我???定係點??????我宜家真係好迷茫.......................................搞到我宜家對拍拖無曬信心..........................夠竟同返佢一齊係對定係錯????
回復 支持 反對

琴晚同佢傾傾下電話,佢暗示俾我知,佢想一齊返,跟住我知佢唔好意思開口,於是我就同佢講一齊返,佢就話好,雖然我係開心,但係我係到諗,點解3日前係佢提出分手,但3日後佢就想同返我一齊,點解佢可以一時一樣??雖然我仲係好 ...
19199191 發表於 19-10-2009 03:08 PM

既然係咁
你咪放長雙眼睇下會點
不過未確認佢呢次係認真都唔好動真格住
回復 支持 反對

其實可能佢講分手果下係佢諗y左;
1時未諗清楚去講; 可能佢呢三日諗清楚先同你1齊番;
又或者佢只係唔習慣分左手 ; 再搵番你而已;
不過我覺得前者可能比較大;
回復 支持 反對

其實可能佢講分手果下係佢諗y左;
1時未諗清楚去講; 可能佢呢三日諗清楚先同你1齊番;
又或者佢只係唔習慣分左手 ; 再搵番你而已;
不過我覺得前者可能比較大; ...
tommy416 發表於 19-10-2009 08:55 PM

其實樓主果位心儀對象以目前情況是否適合拍拖
講真 我真係有所保留
回復 支持 反對