樓主: kelvinho1023
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[24小時]香港原創娛樂amxx#3<~~好失望

big a ring 同d Vip例如(7.7,10m,CSS 等)係到屈,簡真沒得玩,仲有有d Vip例如Kacaro,o_o_lung_o_o,$3同momo真係好沒品,成日話d人on9,其實自己最on9,仲有NaOHxL, [K]a!_Hang,Kowloon Motor Bus (1933) LTD.呢d人成日同 ...
news55 發表於 28-8-2009 11:11 PM

我覺得最冇品個個係edward
成日係咁講"吊"
俾人殺又講
殺左人又講
叫佢講小陣就話你top?你top?
一係叫我收X
對高rank過佢既人就好有品
低rank過佢就用粗口同你溝通
我唔知edward仲係咪vip定唔知admin
因為我好耐冇入呢個服
回復 支持 反對

yes 個edward係都好醒目= =
回復 支持 反對

我估佢大約13歲左右啦
回復 支持 反對

講野無深度 一開口就xxx
係細路既表現(話知你20幾都係咁話)
回復 支持 反對

我想澄清下.. 我係CS 叫 [K]a!_Hang 我冇同d vip懶熟
你係咪搞錯左呀 我係最憎d vip呀 例如:CSS 7.7 我最憎 我成日開紅殺佢嫁WO
同埋....我成日串佢囉... 希望唔好誤會
回復 支持 反對

我想澄清下.. 我係CS 叫 [K]a!_Hang 我冇同d vip懶熟
你係咪搞錯左呀 我係最憎d vip呀 例如:CSS 7.7 我最憎 我成日開紅殺佢嫁WO
同埋....我成日串佢囉... 希望唔好誤會 ...
恆@@ 發表於 16-9-2009 14:38

我記得你琴日嘈佢地2個``點知比佢地轉+殺返轉頭仲要淆到走埋喎
回復 支持 反對

係傻都唔會玩啦 ON8+1 你唔知D VIP ON8+1 嫁
1個話 其他9個跟 如果要鬥多POINTS 一定唔夠鬥囉 你唔知佢地屈點?
我咪見過係樂古D人幫住D VIP既 明顯你係其中一個傻仔VIP囉
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

這個場團隊死鬥d場好無聊
回復 支持 反對

所以近排都唔入#3ser玩..
回復 支持 反對