打印 上一主題 下一主題
收起左側

S神之一手我希望你公开向我道歉!

第1 我只係幫人開POST 我完全唔理SOS 團任何事
第2 我難到要影住侮辱既事 冇可能
第3 侮辱既定義 我覺得你侮辱我就係侮辱我
第4 重點 我有話一定係GAME 骂别人或侮辱别人 咩...
你自己POST左D咩自己知LA 如(S社声讨 ...
S神之一手 發表於 13-8-2009 19:04

我笑你什么都不知道··跑来这里当正义天使···很好玩么?还是PAK枫雪是你情人?
回復 支持 反對

我笑你什么都不知道··跑来这里当正义天使···很好玩么?还是PAK枫雪是你情人?
SkyVo 發表於 14-8-2009 00:38

可能是@@
回復 支持 反對

佢係你既人你就一定幫佢架啦,你明明就係sos既敵對公會,就一定針對s神之一手架啦,係唔係先
ccw199792 發表於 13-8-2009 19:25
我再笑一个··什么都不知道的人来这里装自己什么都知道·····怎么这年头那么多人喜欢当正义天使?我笑··
回復 支持 反對

我再笑一个··什么都不知道的人来这里装自己什么都知道·····怎么这年头那么多人喜欢当正义天使?我笑··
SkyVo 發表於 14-8-2009 00:41

我也笑一個~
回復 支持 反對

31# SkyVo

人地咁做好明顯係 佢本身有問題 我地要做既幫佢 但你就係咁想整死佢 我睇唔到過眼JA
回復 支持 反對

31# SkyVo  

人地咁做好明顯係 佢本身有問題 我地要做既幫佢 但你就係咁想整死佢 我睇唔到過眼JA
S神之一手 發表於 14-8-2009 00:42
人要为自己做出的事负责!还有你别扯开话题!是你说我经常骂人侮辱人·你这样算不算诽谤我?貌似很多人都可以证明我的为人!谁能拿出我先骂人的截图?你现实当中你被人骂后你会怎么样?谢谢他?再和她说对不起?
回復 支持 反對

圍觀[[onion_15]]
回復 支持 反對

36# SkyVo
你私下同佢講LO 你係度想點呢
經常係因為我睇錯又係工口真團D人JA 冇計佢地成日串77 SO 你E家想佢地有咩分別 又引起罵戰 算吧LA
回復 支持 反對

38# S神之一手
睇到啦,佢就係成日咁樣引起公憤,你未開始不停用語音引起公憤,我都唔會點理你,但係你一次又一次咁串起我,令我好曾你,你還好意思講?

又話sky點,你有咩證據,你證據就係你把爛口,不停傷害別人,令人無辨法容忍你
回復 支持 反對

39# 真工口 [
我叫你地停
你地要講我冇計 咁你係串77 我冇講錯 但我完全冇想話你既意思 但你係D咁既人 我想唔到其他黎形容你 SO 如果你覺得咁係話緊你既 我同你講句對不起
回復 支持 反對