查看: 48146|回復: 128
打印 上一主題 下一主題
收起左側

妙趣曲奇,解團重組聲明(16/08更新)

本會名稱 : 妙趣曲奇
由於內部問題,本團已解團重組,有意入團者請到以下網址報名
回復

我尼排考試...
- -
唔係長on - -
下士..
依家升機合劍突..
有空西..zeta 希古..金,藍迷..台完劍會再合其他..
你想既話..add風乂啦...
回復 支持 反對

本人資料 :
1)常用機體 : 好多下都=_=" < 機就好似唔錯,不過我冇咩技術... ...
2)官階 : 中士
3)上線時間 : 基本上你咩時間都會見到我= =+
4)遊戲中ID:卍小晞卍

可以加我MSN嫁~ : tszngonghkhk@hotmail.com
回復 支持 反對

好似見過你, 實力係點就唔係好記得勒

條件 :
1)唔好太過新手... ...(下士以上已經唔算嘞掛= =")
岩岩先升上下士

2)是但有一部自己合出黎既機証明你都係玩左一段時間同埋係有要求既人... ...
有玩一段時間, 但冇部機係合出黎= =

3)唔好輸左就語無論次 < 重點
見隊友3打1果時都輸比人我一定會= =
不過呢個情況未發生過, 通常我都就住血打, 好少話我死晒d隊友都未死
倒轉我1打4贏左果時就面過對面隊爆粗

4)唔好成日爆粗(人有情緒我都明,不過唔好場場都係咁囉= =")
見隊友3打1果時都輸比人我一定會= =
不過呢個情況未發生過, 通常我都就住血打, 好少話我死晒d隊友都未死
倒轉我1打4贏左果時就面過對面隊爆粗

5)唔好串(對方又好,自己人都好)
通常我串人既方法都係踢人就算

6)願意真誠合作商討戰術一齊慢慢成長... ...
有意

7)鐘意得閒解吓任務 < 你唔鐘意解都冇所謂,純附帶講埋= ="
唔多鍾意

8)個人思想成熟D,唔好太小朋友
我都好老下勒, 聽日見啦

本人資料 :
1)常用機體 : 特裝老虎, 沙漠高達, 太空坦克, 陸吉, 陸吉cr, 哈媽蝦麻, 美少女, 重裝高達, 重裝高達br, 重高 (基本上我有既機都係常用)
2)官階 : 下士
3)上線時間 : 基本上你咩時間都唔會見到我= =+ (星期五六零晨先出動)
4)遊戲中ID:提文古狄
回復 支持 反對

本人資料 :
1)常用機體 : 突擊,就合到空突
2)官階 : 兵長,差兩千經左右升下士
3)上線時間 : exam完,會常on,夜晚特別會on多d
4)遊戲中ID:Ss戀君緣盡sS
本人唔多講粗口唔會點閙人除非個個人做d野太白痴太無腦
而且本人會做任,味解個d任-.-
思想唔可以話好成熟,但至少唔係家下d細路個隻lo
回復 支持 反對

我都有興趣~
本人資料 :
1)常用機體 : z高達   藍迷惘2型  翔型突擊  
2)官階 : 下士
3)遊戲中ID:如此柒

add我msn啦...
裏面好難搵人呀...
zmw-gs@hotmail.com

回復 支持 反對

有興趣ADD我吧,我正物色組隊人仕開團中

本人資料 :
1)常用機體 : 所有AS,3架BOSS,同一部份A
2)官階 : 士官長
3)上線時間 : 基本上你大部份時間都會見到我
4)格言:為快樂而SD
5)遊戲中ID:KingsCZR
回復 支持 反對

add晒你地了,幾時組team練習?
回復 支持 反對

JPWalker
空西

我都想搵合拍團隊加入....
回復 支持 反對

[[onion_17]]唔係下士以上得唔得呀?
回復 支持 反對