打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 最不值得做的每日任務

國家皇任煩到死    軍團任友5夠打  賽馬浪費時間  d經5係好多   樂府同神冰最悶  酒任我刀係1時時做  最好係用   玉清天書   校軍將令 升LV  or食經最少 5好外掛a  會有木馬程式ga
回復

最好a  打錯字tim

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
kit06 -3 連帖, 請善用編輯功能

查看全部評分

回復

國家皇任煩到死    軍團任友5夠打  賽馬浪費時間  d經5係好多   樂府同神冰最悶  酒任我刀係1時時做  最好係用   玉清天書   校軍將令 升LV  or食經最少 5好外掛a  會有木馬程式ga ...
desitiny 發表於 10-5-2009 22:19

唉~皇任話煩,軍團任又話唔夠打,賽馬又話唒時間~d經唔係好多~禁你玩點解要玩赤壁?
皇任一d都唔煩,勁快打完,我自己打軍團任2分鐘打完隻野~賽馬點會少經,你win到第一,果張證有一百萬經,點會少?酒任就日日都做,你唔做點拎裝去升,我都儲緊長安30個藍任黎拎金吾盔黎升虎牢盔~幾正*
回復

國家皇任煩到死    軍團任友5夠打  賽馬浪費時間  d經5係好多   樂府同神冰最悶  酒任我刀係1時時做  最好係用   玉清天書   校軍將令 升LV  or食經最少 5好外掛a  會有木馬程式ga ...
desitiny 發表於 10-5-2009 22:19

淨用玉清天書 校軍將令升lv同外掛有咩分別= =?
回復

淨用玉清天書 校軍將令升lv同外掛有咩分別= =?
bestso88 發表於 12-5-2009 15:58

最起碼5會電腦中毒
回復

唉~皇任話煩,軍團任又話唔夠打,賽馬又話唒時間~d經唔係好多~禁你玩點解要玩赤壁?
皇任一d都唔煩,勁快打完,我自己打軍團任2分鐘打完隻野~賽馬點會少經,你win到第一,果張證有一百萬經,點會少?酒任就日日都做,你唔做點 ...
kitkitwin 發表於 12-5-2009 08:39

咁公喜你lo

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
kit06 -3 連帖, 請善用編輯功能

查看全部評分

回復

想結婚!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!做婚任~~~~~~~~~P.S.我得44lv- -~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~€€
回復

頂頂lo,妖~

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
kit06 -10 無意義內容 #38~40

查看全部評分

回復

hahahahahahaha吩2
回復

墦坑里囚坑囚[[坑里陳社里里里里里炎劣劣劣頂仕陌仕陌坎陌堵仍坑尺坑里你彤陌來奚刺合個昨忸百尼址署忸猶志里旨里肺吸氏汨
回復