查看: 8421|回復: 36
打印 上一主題 下一主題
收起左側

《Grand Theft Auto : Chinatown Wars》(更新:下載方法)

遊戲名稱:俠盜獵車手 血戰唐人街
遊戲原名:Grand Theft Auto : Chinatown Wars
廠      商:Rockstar
遊戲類型:動作類
檔案大小:128 mb
文件大小:68.27 mb

遊戲影片:
http://www.youtube.com/watch?hl=zh-TW&v=U_JTh9MA4dg&gl=HK
http://www.youtube.com/watch?v=o443kgaHzpk

下載方法:
開啟 Foxy 搜尋 Grand Theft Auto.nds / Grand.nds
之後下載 13xxxxx kb 的那個 Grand Theft Auto Chinatown wars.nds
最後下載免死機補丁

補丁下載點:
http://bbs.tvgame360.com.tw/attachment.php?aid=114482&k=964e83d00af84ab0a2a98e2d7bbe3cf2&t=1237217653&fid=53&sid=4aa6eBfrNKQBkROk3PUbdJBGJgJaSJ0pgUkfgKLAjfmKs5o

解壓縮密碼:bbs.tvgame360.com.tw

補丁:
先在桌面開一個新 File
將壓縮檔壓縮所有檔案到桌面的新 File
將Grand Theft Auto Chinatown Wars.nds 放入桌面的新 File
執行 補丁.bat 稍等一下 程式關閉 File 內會有一個 GTA-hucked.nds
把 GTA-hucked.nds 放入 R4 Card 內
(GTA-hucked.nds 就是免死機的遊戲檔)

金手指:
無敵

無限子彈
無限金錢

如果只開無敵的話是不會lag的
我的用法是:一開始先開無敵+子彈無限+金錢無限
然後存檔 接著關機
後把子彈無限的金手指跟金錢無限的金手指關掉 再進入遊戲
這樣就不會lag而且子彈跟錢都會是無限喔

控制方法:
Y 後退
B 開車/前進
A 打人/使用武器
X 搶車/入車/落車
L 轉移視野
R 描準別人

招式表:
AAAAA   連續出拳
AAB    2下拳 ---> 1下踢
A+B    飛踢

武器:
警棍
電鋸
手搶
雙槍
散彈槍
TMP 機槍
M4A1 步槍
AWP 狙擊來福槍
RPG 火箭炮

還有其他......請自行發掘

usrcheat.dat

13.17 KB, 下載次數: 247

金手指

回復

唔知幾時有得dl 呢 xd
回復 支持 反對

隻game幾得2wo好似
應該3月尾有得dl掛..
回復 支持 反對

如果無得dl 就去買正版玩 [支持正版 囧]
回復 支持 反對

nds有game冇得down架咩@@?
回復 支持 反對

畫面解像度好像太低 =  v=
回復 支持 反對

nds有game冇得down架咩@@?
ryoson 發表於 5-3-2009 07:36 PM

我意思係3月後 仲無得dl 既話 可能會買正版
回復 支持 反對

唔知有冇秘技呢.....!
回復 支持 反對

唔知有冇秘技呢.....!
24303090 發表於 6-3-2009 07:08 PM

dl 金手指吧
回復 支持 反對

更新左啦,無人回嫁,唔回hide嫁啦

重有,點解而家呢度新貼,重咁多人回 old 貼 - -
回復 支持 反對