打印 上一主題 下一主題
收起左側

2009阿仙奴 評陣!!!

關閉 [複製鏈接]
你睇番個佈陣先講啦
防守已經有問題
中場就得4個
已經有OMF同2個SMF
如果仲要擺CMF係進退失據
DMF係第1道屏障
好遺憾響已知o既球員黎講
一個防守型o既中場都冇
法比加斯(唔知佢打咩位)擺響果個位睇番#2
維迪同比比響WE黎講唔算特別勁傢咋
依家DF已經係第1道屏障
之後已經到卡斯拿斯
你覺得呢2層防線頂到幾多次

進攻方面
如果係打2翼側擊就慘喇
一個勁易傷
一個冇身位
羅賓奴回防作用唔大
除左截波有d用之外根本阻唔到人落底出波
我寧願用祖阿昆搭大衛施華
起碼冇咁易傷同回防果陣可以用身位得下人

響微觀黎講
的確前中後都齊人
回復 支持 反對

其實...d人真係好屈機= =
個個成長都可以好高
而且....我覺得隊波...同阿仙奴無咩關係= =
回復 支持 反對

講真,佢個陣都未算係最屈
如果講屈,我個陣可能仲屈xd(我一開始用mu)
而家2010年

keeper:                                diego(升到好似施治咁勁..)

rafael                   m.richard                    evans                  clichy

rakitic                      anderson  
  messi                                                                                        nani

f. torres                        C7        

正常黎講呢個陣發揮正常一場可以入7球以上
後備太多唔打啦

咁大家又睇下我個陣得唔得?
回復 支持 反對

你個C7係咩位置
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

[/80000]
very good

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
[H]csyuenl -5 違規內容

查看全部評分

回復 支持 反對

如果係玩ml 我覺得可以玩下d升得勁既球員 而唔係本身能力值已經好勁既球員,加上有名氣既球星好難收到
回復 支持 反對

唉用哂d勁人咁你玩阿仙奴同玩任何隊冇分別
回復 支持 反對