查看: 4862|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

吸血新世紀(Twilight) 附加預告片

導演 : 嘉芙連赫域姬
演員 : 姬絲汀史超域, 羅拔畢迪臣
片長 : 122 分鐘
級數 : IIA
語言 : 英語 (中文字幕)

故事簡介

Bella Swan(姬絲汀史超域飾)是鳳凰城一個廣受歡迎的中學女生。其母再婚,把她送到華盛頓一個小鎮與生父同住,沒想到就此遇上人生轉捩點──遇上神秘俊男Edward Cullen(羅拔畢迪臣飾)。他氣質獨特、聰敏機智,更似看穿她內心,令她深深着迷。
不久二人墮入愛河,但Bella很快便發現這位男友真正「與眾不同」──他跑得比野生獅子還快,可以徒手按停行駛中的汽車,更自1918年起沒衰老過,長生不死!──除了沒有尖牙和吃素之外,Edward和家人過着典型的吸血疆屍生活。
對Edward而言,Bella是他等待了90年的理想伴侶,惟一問題是Bella身上有種特殊香氣,二人越親密,Edward越要抗衡自己原始的嗜血欲望。更叫他頭痛的,是Cullen家族的死對頭Laurent(Edi Gathegi飾)和James(Cam Gigandet飾)也不約而同想吃掉Bella,Edward必須奮力保護情人!

預告

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
捕風 + 5 內容不錯,有感想會更好。

查看全部評分

回復

前日先睇完佢個廣告之覺得幾正,我一定會去睇 (笑
回復 支持 反對

哇 睇個預告好似好正咁wo
回復 支持 反對

第一次聽呢套片係因為我鐘意既band paramore為呢套片唱主題歌decode
歌好聽[[bao_32]]
同時睇到套片既片段都好吸引 實睇
回復 支持 反對

睇咗
都ok ge
個男主角超靚仔

不過覺得書好過戲
戲cut 咗好多野
同埋有d 位改咗
回復 支持 反對

原帖由 迷之歷史 於 20-12-2008 17:14 發表
第一次聽呢套片係因為我鐘意既band paramore為呢套片唱主題歌decode
歌好聽[]
同時睇到套片既片段都好吸引 實睇

嗯,我本人自己都係幾鐘意依隊Band的說
回復 支持 反對

琴日睇完...幾好睇呀![[onion_10]]
不過開頭悶左d......中段就開始好睇...
唔知會唔會出2呢?[[onion_09]]
回復 支持 反對

琴日睇完...幾好睇呀![[onion_10]]
不過開頭悶左d......中段就開始好睇...
唔知會唔會出2呢?[[onion_09]]

ysmyom 發表於 21-12-2008 12:32

今年11月有new moon (第2集
回復 支持 反對

睇左
我覺得好悶-.-
得後期避彊屍果度先開始好睇返小小
回復 支持 反對

好多人看NE套野-。-
但我唔知有乜GUM好
回復 支持 反對