樓主: tommy60413856
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 真正的丐幫大老? 極帥......正爆

我XYZ你,佢甘慘你仲POST上來,你有無人性(比狗還差),咪比我知你係天龍叫咩名,見一次打X你一次,
回復 支持 反對

嘩嘩
大大唔好咁激先[[yoyo_185]]
回復 支持 反對

佢已经好惨佢已经好惨[[bao_35]] [[bao_35]] [[bao_35]] [[bao_27]] 仲开玩笑[[bao_35]]
回復 支持 反對

見一次打X你一次???打win我先喇.....

其實樓主大個可能同佢有得輝- -
只係樓主樣衰少少...個樣onon地o者...

咪吊我......日日比人吊...吊到唔想理
回復 支持 反對

原帖由 tommy60413856 於 3-9-2008 23:58 發表
見一次打X你一次???打win我先喇.....

其實樓主大個可能同佢有得輝- -
只係樓主樣衰少少...個樣onon地o者...

咪吊我......日日比人吊...吊到唔想理

[[m468]] 你咪on99,係你先影埋點甘白x低B無能同無同情心既相,同埋你先同佢有得輝,做埋點甘既無聊野,正一ON9仔,仲有,你有咩資格話我,做錯既係你,比人話係正常既事,無人叫你影埋點甘既相POST上洛古,低你比人話啦!!加上你點行為比白X仔還要ON9。唔比人X,唔好講笑啦!同埋你發得出呢個POST,就裕左要比人XYZ架啦。仲要同我講(咪吊我......日日比人吊...吊到唔想理 ),見到呢句野,我真係想笑,你都KAI KAI地,簡直係ON9人士,仆X啦你!有病就去睇醫生啦!唔好再係度發埋點白X AND無人性既POST LA,收山啦!仲有我係南SER既(ZEROKIRA)68 LV要隻秋就快點![[m46]]

回復 支持 反對

佢已經好慘la
仲開玩笑[[bao_47]] [[bao_47]]
回復 支持 反對

賤格[[bao_25]] [[bao_25]] [[bao_25]] [[bao_25]] [[bao_25]] [[bao_25]]
回復 支持 反對

原帖由 TRAPNEST 於 4-9-2008 22:56 發表

[[m468]] 你咪on99,係你先影埋點甘白x低B無能同無同情心既相,同埋你先同佢有得輝,做埋點甘既無聊野,正一ON9仔,仲有,你有咩資格話我,做錯既係你,比人話係正常既事,無人叫你影埋點甘既相POST上洛古,低你 ...

講有得輝既係我...
但係我係話佢- -
冇話你- -
我係你樓上- -
回復 支持 反對

你勁尻- -有邊個想做黑e架 而架又唔係games- -你都尻尻地 神神地 笨笨地 番去用你個尻腦諗下先好問post啦0 0
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對