查看: 4165|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 港台服係咪對毒龍唔公平...?

話就話毒龍pk好屈姐....
但係打怪個方面有必要改到咁廢咩?
國服人地有大範圍 隱形cd冇你咁耐
網龍係咪應該改一改...一係比番招大範圍泥引怪..一係改下隱形既cd啦
仲有...d人成日話毒龍屈...pk羸哂...你先得個40幾lv 咁快就話屈哂 味升哂上去就話屈
真係好頂唔順
回復

冇話公唔公平- -
其實佢咁改都唔係話冇理由... 毒龍其實己經可以講係公認pk王者(都俾你做pk王者 冇理由俾埋你範圍技 加快升lv速度掛... 咁ge話 個個都玩毒龍lo)
如果再俾埋你強大ge範圍技 我諗都其他人都再冇咩必要玩風雲吧~

可能你會講 刑天 同 無極夠有啦 又唔見改廢/取消
刑天作用 副本唔小得佢 而且都以頂怪為住 加上範圍技cd時間頗長 所以一招範圍技都不為過~
無極? 佢招仙氣係勁 但係就連單體攻擊技都少得可憐... 你話改埋佢招仙氣 真係安安定定做補師lo
但係對番毒龍= = 又毒又暈又封內功 再俾番招範圍技你就真係爽爆- -
回復 支持 反對

本人極度同意樓主o既講法-.-
我e家都係玩緊毒龍,毒龍小負重,低血,低防(型天好過我地勁多)
又冇大範圍技打怪,又唔識回血,單體技毒得勁姐,升lv真係好辛苦
回復 支持 反對

我都係玩毒龍
辛苦到爆
次次見到人地引左一大堆怪黎打 幾羨慕-_-
回復 支持 反對

咪係,無極又有補血,pk唔夠血可以走開補完再打,刑天,無極又多輔助技,30 lv毒龍先3個輔助技(仲要計埋絕招)= =, 隱身得果幾十秒,真是"pk"王者

回復 支持 反對

原帖由 天辰 於 14-8-2008 14:49 發表
冇話公唔公平- -
其實佢咁改都唔係話冇理由... 毒龍其實己經可以講係公認pk王者(都俾你做pk王者 冇理由俾埋你範圍技 加快升lv速度掛... 咁ge話 個個都玩毒龍lo)
如果再俾埋你強大ge範圍技 我諗都其他人都再冇咩必要 ...

同意~

不過毒龍冇左招範圍技真係廢左好多...

其實都唔係問題...

不過真係建議官方整隱形d cd小番d...

同埋2連擊唔洗隱形先出到...

咁就算冇左招範圍技都冇所謂...
回復 支持 反對

好似我咁高潛低力既毒龍仲慘.......死好多次了
回復 支持 反對

原帖由 東城蘭陵 於 20-8-2008 01:56 發表
好似我咁高潛低力既毒龍仲慘.......死好多次了

我係高敏高潛低力毒龍~

爆率好高~招邪龍潛同風雲谷差唔多傷~

爆埋擊差唔多900^^

用最強殺招就爆500幾~
回復 支持 反對

都係個句啦..
你睇人好= =
你4個職玩哂就知事實唔係咁開心= ="
刑天你話佢硬..
打怪一隻一隻黎..
單隻打又唔別毒龍快..

無極你話仙氣勁..
拉一堆怪  一人一下你都收工..

風雲食藍水食到你窮..
回復 支持 反對

但係我覺得對毒龍唔公平,我唔係偏幫毒龍,但我得技能得好少時間,我似龍影百變咁,升到50 lv先得果幾秒,又哂mp ,隱身都好d,又少輔助技,攻擊技又廢,得落毒勁d,我次次買藍水都成200技(唔知其他係咪係一樣)
回復 支持 反對