查看: 3814|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

問題~~~!!!兵堡的!!!

事源在一場12點幾玩既兵堡 team1 聖騎 哥德 塞 日本 vs team2 馬雅 法國 阿之 蒙古  

team2輸左 有人話輸文明 我提出法國死守可以成功 team2不相信 之後我,1p ag對轉文明

在第一場的時間 雙方沒有人上了帝 出了村
在第2場 team2哥德出村 改變了在第一場的因素 同我講"1p你死得了(粗口來的) " 之後就勁用嘈好罵我醒目

正常法國一定可以死守 出村後還可以在不死一兵一卒下防守 聖騎 哥德 塞 日本

但這人改變了因素 將答案改成自己想有的。

問題1: 死守可以成功嗎? 在雙方沒有人上了帝 出了村的時間下
問題2: 你們覺得這個人怎樣?

回復

team1或team2是但一邊都可以win!!!如果比我和我的fd玩的話……

回復 支持 反對

原帖由 第八感 於 11-8-2008 07:28 發表
team1或team2是但一邊都可以win!!!如果比我和我的fd玩的話……

我夠知- - e家問題係法國死守3步一騎得5得呀!!!!
回復 支持 反對

回復 樓主 的帖子

<法國死守可以成功> e句說話  睇唔出同
哥德唔可以洗其他3家出村有咩矛盾

冇錯玩賤d 一開始你叫其他 3家自爆既情況下 係可以死守成功
不過咁樣玩 係晒大家時間既行為

而team2 都唔存在有反擊至勝既機會

<正常法國一定可以死守 出村後還可以在不死一兵一卒下防守 聖騎 哥德 塞 日本>
e句 應該係 意氣之爭既說話吧@@
回復 支持 反對

4近攻打得嬴法國嗎
2樓好串啵
打番場啦
睇你死定我地死
回復 支持 反對

原帖由 marco0083 於 11-8-2008 11:10 發表
e句說話  睇唔出同
哥德唔可以洗其他3家出村有咩矛盾

冇錯玩賤d 一開始你叫其他 3家自爆既情況下 係可以死守成功
不過咁樣玩 係晒大家時間既行為

而team2 都唔存在有反擊至勝既機會

e句 應該係 意氣 ...

哥德唔可以洗其他3家出村有咩矛盾:我地講好係法國1vs4 本身叫2p 3p 4p來睇水的 佢地唔應該作為測試對象

意氣之爭:你諗一諗,法國起門 team2沒有遠攻 你找3~4村修一門已經立不敗之地 當然可以不死一兵一卒!!!

不過咁樣玩 係晒大家時間既行為:佢地唔信法國死守到 未玩番場睇下囉 你言下之意姐係可死守成功吧

回復 支持 反對

回復 6# 的帖子

1 你第一個post 入面 冇講明
2 要數有村戰 可以頂到 4近戰既文明何止法國    你e句幾乎係話有成吉 有哈羅 冇人攻得入咁極端   重點係  係高手眼中見到你咁玩  1來你唔會出到村    2來人地唔會同你晒時間
3 的確係可以死守成功   不過咁打冇意思
只會形成你唔出  我唔入 大家係度呆咁
如果team2 做e d行為 我個人會幾不屑
回復 支持 反對

似乎樓主心裡好似已經有答案啦喎

點解仲要開post既=口=

就算法國守到又點,比佢出埋吉,哈又點話丫...佢真係可以嬴?
仲有,樓主既問題好有問題,你第一個ps話:試問點會有雙方沒有人上了帝 出了村的時間下呢?
之後你係帖6又話:
【法國起門 team2沒有遠攻 你找3~4村修一門已經立不敗之地 當然可以不死一兵一卒!!!

到底有冇村?呵呵!!真即是假,假即是真?

照咁樣打落去遲早對方出村

法國都要死

回復 支持 反對

哎.......你真係.....
2來人地唔會同你晒時間+只會形成你唔出  我唔入 大家係度呆咁+就算法國守到又點,比佢出埋吉,哈又點話丫...佢真係可以嬴?<---TEAM2唔信 話要試
法國起門 team2沒有遠攻 你找3~4村修一門已經立不敗之地 當然可以不死一兵一卒!!!

到底有冇村?呵呵!!真即是假,假即是真?<----之後法國出村有咩問題 測試係要睇法國可唔可以由雙方0殺死守成功
照咁樣打落去遲早對方出村

法國都要死<---對面唔多會村到

似乎樓主心裡好似已經有答案啦喎

點解仲要開post既=口=<---team2講到一定唔得 未發post睇下我有冇錯

回復 支持 反對

回復 9# 的帖子

請問你想法國幾時出到村呢,法國有咩本錢出到村呢>?(唔好答我係咁頂門,唔夠頂架XD)
佢又有時間起門?
1234p企定定等佢出村?
見到佢出村唔做野?
呢d微細既問題唔該樓主諗清楚啦.

回復 支持 反對