查看: 6657|回復: 61
打印 上一主題 下一主題
收起左側

EVO 最常用的3隻 Lv 3

關閉 [複製鏈接]
請投票, 你的一票將有可能影響o個隻兵

最好講埋原因

多選投票: ( 最多可選 3 項 ), 共有 81 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

收集咁多意見都冇用啦
d人一唔岩聽就罵人
特別係惡神

回復

強弩兵
劍兵勇士
重裝馬騎弓兵
回復

強弩兵
劍兵勇士
重裝馬騎弓兵
回復

原帖由 sghsge 於 17-6-2008 21:18 發表
收集咁多意見都冇用啦
d人一唔岩聽就咬人

咁呢層其實好簡單, 進化論有一個好重要既訊息 , 我由 封測版已經開始 推出黎, 不是在game 內, 而是在人內

'物競天擇  適者生存'
每個生物,都為左生存而作出努力, 生還的方式有好多種, 例如, 避開危險、保護色、消滅敵人、搵靠山、扮弱者等等, 如果無法適應, 最後結果就是滅亡。

game 亦一樣.
唔好玩,自然冇人玩, 你講到點好都好, 佢都係冇人玩。
相反, 如果好玩, 自然多人玩, 你講到佢點垃圾都好, 佢都會有人玩。

與其你係度不停咁話唔好玩, 倒不如實際D, 坐定定睇下佢幾時冇人玩,  
你講既任何野, 老實講,不能影響到我, 我只相信大部份人所造出的共識, 而不是十幾廿個人既意見

我唔知你由幾時開始玩evo 同 幾時開始唔玩evo
事實上, EVO由 公測版 到 正式版o個陣,  遇過你呢類人多的是(據聞小稻是其中一員) (有興趣可以搵番 2004-06年既 post), 到最後, 正式版咪又係繼續演進.........

我地咁多個人都同你講 "唔中意玩大可以玩舊版" ,因為我地吸收曬經驗

老實說,"唔中意玩大可以玩舊版" 付諸實行既人有好多, Evo仲有人玩 ver 4,13 已經係一個好例子, 佢地無法適應2v2v2v2 ,所以自己組成左一個圈子, 一樣能夠生存到。

真正對遊戲冇曬希望既人, 唔會係咁開post 鬧隻game 的, 而係直接唔玩,  由此証明, 你係想evo 好,雖然你未必知,不過在此說一聲 '多謝'
回復

強弩-射程比馬雅遠,+距用,長弓兵後可升5lv格拉,可轉馬騎,可轉步,唔用羽箭因為沒+距,唔係不列or唔+長弓既神弓手得5+1射程......
騎士-比人6ar城快得太多...所以覺得好好用..,而且可升貝查or五世,比其他2種出路較好,也,可以轉步....
重裝馬弓-行得快,易拉兵....升上蒙特好用,蒙特後可根據各程況"強化"蒙特or上帖木兒..
回復

除了強弩多人之外,
少人用既有駝,匈,羽,
其他都算平均。
回復

強弩:lol攻高,唔洗轉佢都可以屈到4lv兵
劍勇都唔錯,咩都打得
回復

條武-打哂近 巡全場
強弩-距離最遠 攻擊力不差

最後一隻...諗唔到
不過馬弓又快又拉都幾好用

以上都係FFA既觀點
回復

ffa想食全場就多玩呢3隻:
匈輕:係開頭食多d民兵,封步,弓個d,快速上西斥,個場多弓個陣,就係你西斥ge天下
劍勇:少弓時建議使用,用上,快速食兵上精狂,咁樣就可以屈哂條武,鷹勇個d,仲可以出荷夫
鷹勇:少條時建議使用,馬雅文明效果更佳,上田/鐵就睇下個場點樣,多步就出田,多弓就出鐵,威就較為冒險
回復