打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 醫學 可唔可以加智敏

原帖由 kit06 於 30-4-2008 11:35 發表
其實無可能唔夠-.-
唔夠係因為佢無學愛心 or裝備問題

你有玩過ec玩到咁高lv咩= =?
有d野你估係夠..但其實係唔夠..玩落就知
回復 支持 反對

我係聽幾位 FD講既~當然佢地都過哂80LV

全職既醫師從來唔會驚唔夠mp!!
只係會驚唔夠敏,,先手唔夠王快∼
全職既醫師只會點 (體或敏)

即使你由1lv到80lv 1點智都未點過
你既Mp量至少都有2400以上!!
種未計你用既裝!!''
只要你既裝備夠靚~破三千?無難道!

另外當你去到80LV果陣,除左打王外
打怪時幾乎每1-2場就會完場,
試問成2千幾3千既MP量
會唔足夠?

=]

回復 支持 反對

一定足夠啦!唔夠唔好玩EC[[onion_57]]
回復 支持 反對

回復 11# 的帖子

除非你諗著拎隻ec黎打怪
如果唔係加智等於無用∼
回復 支持 反對

我見個D ec會打怪[[onion_11]]
回復 支持 反對

回復 15# 的帖子

如果你隻ec用黎打怪的話不如用歷c,歷c既魔攻點都會比ec高
加上咁樣會失去左ec既作用

我認為加敏真係好重要,唔夠快死左都夠唔返
我覺得加敏同智都幾重要,如果要講比較有爭議性既,我想會係加唔加體好,
唔加體既話,好有機會會係e人個陣比怪打死,到時會變左e唔倒人,反而瓜左 = =
回復 支持 反對

其實EC應該要加多D體,EC先手,防同魔防都要勁..咁先救到人
回復 支持 反對

回復 17# 的帖子

其實有血就OK   魔防無乜需要
因為魔防要加智先升到-.-
咁不如將加智既點 用黎加體~又多血-.-
回復 支持 反對

我加錯點-3-, 我唸住3敏1體1智, 不過唔小心加錯左, 依家52lv, 要在52至108之間加哂全敏先可以變番3敏1體1智=[ 依家~千4血~千7精, 都好夠wo...我依家唔計裝, 體同智的點是一樣, 識計數又係玩醫的玩家如果覺得無聊, 就再無聊下計下我依家幾多體智= =
其實我覺得閃避依家有62...都閃唔到幾多, 全敏醫師會唔會勁miss?...魔攻個d更加miss唔到, 而物攻個d打你個時雖然你防左, 但係一樣如果你無加體 都係扣好多, 咁不如平均咁加完體, 加敏, 之後加智囉.
最慘阿哥唔比我咁加= ="想我做全敏醫師, 如果唔係佢會搶我個位T_T. 講真全敏醫師一定唔夠1體1智3敏勁!
回復 支持 反對

原帖由 屢戰屢勝 於 15-5-2008 09:54 發表
我加錯點-3-, 我唸住3敏1體1智, 不過唔小心加錯左, 依家52lv, 要在52至108之間加哂全敏先可以變番3敏1體1智=[ 依家~千4血~千7精, 都好夠wo...我依家唔計裝, 體同智的點是一樣, 識計數又係玩醫的玩家如果覺得無聊, 就 ...

未聽過全敏醫師’-v-
不過一定唔會下下miss,
加敏係為左先手,
出招先後對ec好重要.
假如你有一位組員 得返1血,
你果個回合諗著幫佢加血,
點知你先手唔夠隻怪快,
隻怪打死左你組員,咁你就會好開心咁
變左普通攻擊-.-
回復 支持 反對