打印 上一主題 下一主題
收起左側

新增一幅畫女的...手有尐怪)希望大家睇過之後都留個CM啦~

勁野~~ 果然勵害
回復 支持 反對

你d sketch 好靚,睇得出你既功力已經好深厚!

支持你再post 多d 比我地睇~^ ^
回復 支持 反對

其實咁多人識樓主.....樓主是什麼來頭的?
回復 支持 反對

原帖由 devildogs 於 31-3-2008 21:25 發表
其實咁多人識樓主.....樓主是什麼來頭的?

只不過是一位無名的浪人而已(笑
他們只是同學和好友罷了.....
我並無什麼來頭可言~
施主言重了..
[[bao_40]]
回復 支持 反對

樓主的畫風甚為美國風~
但是..可見你的個人風格唷~ 加油!!
回復 支持 反對

原帖由 Cyrus楓 於 1-4-2008 23:17 發表
樓主的畫風甚為美國風~
但是..可見你的個人風格唷~ 加油!!

乜真係好American咩~?
我其中一個阿sir都話過我畫尐野好似係日本同美式漫畫既fusion~
I have never seen any American comics by the way...
For god's sake,
it's great to hear that I own a style....thx
回復 支持 反對

原帖由 Chim 於 2-4-2008 23:24 發表

乜真係好American咩~?
我其中一個阿sir都話過我畫尐野好似係日本同美式漫畫既fusion~
I have never seen any American comics by the way...
For god's sake,
it's great to hear that I own a style....thx

的確是很美式的說,雖然有D人物係日本野...但係好美國風呢~

原因樓主畫D人物偏向寫實....美風就正正寫實型...所以很大程度上似美國

回復 支持 反對