收起左側

養成大劍2 Ver.1.5 完全版 +攻略

你串錯字係save,,唔係sevr
回復 支持 反對

15關入面有條龍--要點打..都扣唔到血既
回復 支持 反對

第9關

24-3-2008 21:04

頭目屬性 : 火
中間是 "知恵の神殿" 只要觸摸果d怪就可以加魔力了(打死會變多)

這個大佬是火...要水可回到第7關大佬
打死後會掉出水寶石....加到一定既水屬性打這個大佬就好易了
不過這個大佬的魔法球太多....劍一定要加好長
不要太近身攻擊...很易中魔法球的

這是贏左16關boss裝備左個獎杯先會咁 其他神殿都會變左 除返個獎杯就冇事

原帖由 巴布vs超力 於 24-3-2008 19:05 發表

無奈囧~~
看來我係隻野味更新之前打嬴左隻大佬...所以出左舊咁既野- -
我估打嬴多次大佬應該會有....吧囧~~
(魔力咁多囧~   魔力州殿係咁食怪囧~~)

唔怪得我就係唔明最尾果句咩意思
我都係用錢買而已
同埋你出到你的小宇宙未

回復 支持 反對

原帖由 skfolo 於 24-3-2008 21:42 發表

這是贏左16關boss裝備左個獎杯先會咁 其他神殿都會變左 除返個獎杯就冇事

唔怪得我就係唔明最尾果句咩意思
我都係用錢買而已
同埋你出到你的小宇宙未

是的嗎= =??

打咁多字...1-2個錯字必有的= =""

我的宇宙.....去了天國了
(味試過打多次大佬....萬一唔再出我味要重玩囧!!!!)
回復 支持 反對

原帖由 巴布vs超力 於 24-3-2008 21:49 發表

是的嗎= =??

打咁多字...1-2個錯字必有的= =""

我的宇宙.....去了天國了
(味試過打多次大佬....萬一唔再出我味要重玩囧!!!!)

..-.-我唔係話你錯字~我知你想打咩字 我係唔明食咩怪姐 就算食都冇加魔力啦
ok 你的宇宙慢慢加油

回復 支持 反對

原帖由 skfolo 於 24-3-2008 21:54 發表

..-.-我唔係話你錯字~我知你想打咩字 我係唔明食咩怪姐 就算食都冇加魔力啦
ok 你的宇宙慢慢加油

聽說是可以用到的...
但好似破解到就可以了
經常見到下方有日本人在討論神殿如何過

我的宇宙快爆炸了!!

唔係wo= =""
聽d日本人講....要出到宇宙好似要破解4個神殿既野
你係唔係已經過灑= =??

力 = 打爆個壁
知恵 = 食灑d怪
耐力 = 閃避隻妖精既攻擊一陣佢就會死(出唔返去= =!!)
幸運 = 好多錢(唔識過)

回復 支持 反對

點解我7同11個神殿都入唔倒架﹣3﹣。。
回復 支持 反對

有bug??????????????????
係第4關d冰仔1野ko我
我真係估唔到我自己d 野eq 係咁.........
回復 支持 反對

11個度要買左個勇氣xxx 先入到...係第5個度買..
7就唔記得...........

#48 ...唔係bug..係你d 防eq廢.........要去到第5板 先可以買d 勁既防具....

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
kin111 + 2 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

#48的大大,請看看你的裝甲的等級是否u字頭的,如是u字頭就是中bug
因為正常的話會是number,砍掉吧 = =+
我想知洗cookies會唔會洗左隻game既記錄? -.-
回復 支持 反對