打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 封測ac,要就入黎~大量

關閉 [複製鏈接]
你俾左個AC我 但係入唔倒
可唔可以 SEND 多次比我 幫我睇下有冇打錯 THX~
回復 支持 反對

我留意左呢隻online game好耐
可惜都撞唔岩時間攞ac
見到人地有帳號,玩得咁開心,好痛苦[[bao_29]]
如果我有得玩,我會入明教
因為明教d招高攻,打怪應該會好爽~
40lv仲有得騎獅子呢~
我真係好想好想玩呀
希望你比個AC我

回復 支持 反對

樓主你好...我係頭剛剛先知原來有a/c拎重完左....
你可以比個我嗎??

我會入明教...你呢??
回復 支持 反對

點解想要天龍ac?
其一是本人是金庸先生的支持者,凡是有關金庸的遊戲,書籍,電影各方面都會支持,
其二是體驗過大陸版天龍,覺得溝通上有少許障礙,希望入自國領土會容易溝通。

如果得到ac你會入什麼門派?
我會選擇天山派。

個門派有乜好用?
天山派好處係有4項隱身技能,同爆擊率高,
與刺客一職很相似,
天山不靠高攻擊,高血量或高防禦,
所以天山唔係有勇無謀,總是衝在最前既門派,
所靠的是一瞬間既爆擊輸出,
隱匿在一各,待有利時才出擊,令人防不勝防,
目標只有殺人,擊倒敵方既頭目或重要人物。

無論結果如何,先謝謝樓主如此熱心助人。
回復 支持 反對

我想要天龍ac係因為好內未玩過online game and啱啱測完驗,
咁啱又覺得呢game幾好玩,值
得花時間去玩,
所以想攞個ac黎玩

比我我會揀峨嵋,因為呢個門派好有義意,
因為大多數技能都可以幫助人,
所以可以同玩家一起玩,
無咁悶,
因此會有心不斷玩
回復 支持 反對

好多朋友都有得我都想要呀
唔該你俾個acc我啦
我會好多謝你嫁
我會玩明教
隻game真係好正嫁
好想試下d技呀
回復 支持 反對

我好想要呀,因為衣隻game係我見過最好玩的game,好過其他好多,我恨玩到日日都唸住,連發夢都夢到,仲有,我個fd都羅到ac,我好想同佢一齊玩。如果我羅到,我會加入武當,因為武當內功夠勁,同埋d招令我覺得好有興趣。如果你送ac被我,我會萬二分感激,仲有我近係屋企好無聊,真係好想玩到衣隻game

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 ☆小雪★ 於 20-3-2008 21:21 發表
我係咁遲先SEND,抽到就好
我十分之想要AC係因為我好鍾意天龍八部,角色描寫得好
而且招式好生動,令你好想做入面既角色
我想做星宿派,因為我LIKE用毒[]

,好"""寫得不錯"""復活節禮物啦""pm收""收到去大板回我收到"""
回復 支持 反對

樓主,你好
首先,我以前曾看過天龍八部的小說,令我深深愛上天龍八部的情景,也令我迷戀了天龍八部的人物角色,又令我增加了我對這online game以天龍八部作主題的感覺,因此我很想玩這online game,還有,加入封測進行遊戲,能令我先認識了很多外來玩家及玩法,這對將來公測時的升級及組隊及開盟也有一定的作用,因此真的很想要這天龍八部的封測帳號

最後,也要最重要的一點,很多同學及網友也叫了我去玩天龍八部online game,他們已在game中暢玩緊,可是我連帳號也沒有,這令我很不憤
加上他們也預定了我們成村朋友一齊開盟及組隊升組,也可以能夠同朋友們一起暢玩,也能增加生活上的話題

所以我真的很想要這封測的ac
回復 支持 反對