收起左側

[綜合討論] 談論醫師配點 +個人意見

要唔要加咁多體來升防升血呢?
好簡單地買隻高防多血寵做保護已經好夠
加智係為jo加d血牛 唔係加極都唔夠pe扣
力都加有需要 不過只係為力智裝
力智裝ga武器又加魔攻多 如果只加體敏 到中期你會發現加血量好唔夠
回復 支持 反對

你次次升lv都會d點+1,+力做咩野呀!!!!
回復 支持 反對

如果只係得升LV果1大點力量就想去換裝 你2X用1X的好了
回復 支持 反對

我有意見不如張墨鏡,肩包同盾牌沖裝[[onion_57]]
回復 支持 反對

大家其實唔好咁睇前期
治療技去到8等都仲好高價
點解呢 因為真係要用到咁高
治療技1等要62MP 咁再上呢? 要百幾?
上到去3X 已經有寵上千血以上 人都有8XX
1LV 治療加得果200 夠咩人用 咁不如EC用藥好過LA
你地話只要MP夠用一次戰鬥就OK
但打王最小上7個回合以上
有D係幾隻小王1隻大王
又要加人防又要加血又要番生人 到底要幾多MP先夠一場呢
只要愛心同加MP裝都唔加到好多
根本只要一隻高血高防GA寵保護EC 就可以加人
仲有EC同地理 GA重要性唔係O係升LV上 係O係打王上
如果要組EC打怪升LV就只係因為班人想用自動戰鬥
5人體育根本唔多要回血
加D歷史都唔見得要點回去
因為建議歷史要防高拎盾自保先
因此EC主要係力點裝 敏小量 主智先係長線EC
回復 支持 反對

你今+不如+全力!!!!!!<<<<<<裝係比人睇,實力比自己睇!!!>>>>>>[[onion_51]]
回復 支持 反對

不加力點到換到裝 mo裝又如何有實力????
我剛先見到一個50lv ga ec 佢就係咁點 佢唔單止回人hp +防e d野 佢都可以出埋團體冰技
因為佢夠mp lo 有寵保又換到裝 都唔駛驚死人
回復 支持 反對

裝係比廢人睇,實力係比勁人睇
回復 支持 反對

回復 28# 的帖子

OK 咁你俾哂D裝我^^~[[yoyo_165]]
回復 支持 反對

我冇勁裝,我用廢裝,我用果D裝係自己打返黎唔洗用錢買[[onion_51]]
回復 支持 反對