打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [改] 傾計xD

關閉 [複製鏈接]
原帖由 hkopenc9909 於 25-6-2008 01:20 發表
上巴X果陣冇拉拉睇到,又見置頂之前得兩個,就叫板主加上去~~~囉~_~"

機緣巧合之下發生ge事...

有冇人買左風色幻想XX?_?
香港有冇得賣的...
回復 支持 反對

其實e+希望仲多吾多人玩嫁@@?
回復 支持 反對

原帖由 *Yo”威∼* 於 1-7-2008 05:22 發表
其實e+希望仲多吾多人玩嫁@@?

不過冇乜人去言論區發言
因為攻略網已有詳細介紹
入唔到遊戲等問題又要得到解決..
回復 支持 反對

係呀,,呢到冇乜人

以前係到傾下計既會員都吾見哂[[bao_29]]
回復 支持 反對

我想玩下e個game(7月9新ser

有無人教我 新手用咩織同+點=,=
回復 支持 反對

可以問我的a_a我重有雞王係5ser唉不過算我重玩新seradd我msn :die402001@hotmail.com

我之前叫炎之男  124等 騎
回復 支持 反對

原帖由 _Kin 於 3-7-2008 20:19 發表
我想玩下e個game(7月9新ser

有無人教我 新手用咩織同+點=,=

1.創角色時請小心揀職業...
(因為創角色的職業已經分配好能力點,
所以如果練全力/全智...請選擇初心者,初心者轉職時能力點會被重置...)
2.以下加點不會影響2轉職業,,因為2轉後能力點,技能都會被重置...
3.以及屬於個人建議,只作參考用途,有錯請指正...
原帖由 童言*童語 於 16-6-2008 09:38 發表
小丑 - 全智,智敏,全敏,裝備丑,全力/力敏(刺客所需@@?)
個人覺得全智較好,不過命中低...
但勝在攻高...

ps.裝備丑即是跟著裝備加點...
    以下所講的裝備職業都是跟裝備要求而加點...

劍士 - 全力,力敏,全敏(好少好少人玩-.-)
個人覺得力敏型較好,敏捷跟lv數吧._.
([更新]如越好多級可以再加敏捷,(祭司陪同)敏捷100~130,(單練)敏捷150即可~)

鐵匠 - 全力,製作型(力幸)
呢個要睇個人,
全力 = 打怪...(多人選吧@@?)
製作型 =不用多說,專用黎製作,加點力量,幸運
製作型學技能都分好多種類,可能會影響到加幸運多少...

法師 - 全智法,裝備法(智精型)
依家玩法師的多數都係練全智...
所以我都建議全智法...
其實全智都適合新手練,可能裝備上會較差...

騎士 - 全力,力敏,力敏體
我之前都有玩制服類跳騎,,
因為只用黎打制服,所以練力敏型的,,

祭司 - 全力,全智,裝備祭(力智精)
我之前都有練全力暴祭,專玩連續技(手痛...)
如果玩補師,個人建議練全智,因為魔攻(魔法力)越高輔助技效果越多..
回復 支持 反對

我應唔應該係holic同luna未封測之前玩希望呢=_=...又要練返隻死人小丑..食曬我d錢-.-
新ser d紅寶冇咁貴 咁d鏢錢咪好難搵-.-....
回復 支持 反對

呵呵太耐冇番黎=.=
唉 我同表哥都放棄左希望=.=
細細粒而家重有冇玩- -"
回復 支持 反對

原帖由 3355654 於 6-7-2008 16:34 發表
呵呵太耐冇番黎=.=
唉 我同表哥都放棄左希望=.=
細細粒而家重有冇玩- -"

聽佢本人講
是沒有的
回復 支持 反對