打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 盜賊令我灰哂.

術士dps唔勁係唔係因為小怪打得快,,d dot未上得曬就死左=.=
回復 支持 反對

我....笑左.....

你話打盤牙,唔知你打邊個副本?
如果係蒸氣,ok 兩個補冇問題,因為你仲話升緊,即係未升到啦

咁樣又帶出左個問題...如果係打蒸氣...點會組一個未夠70ge去...仲要因為咁帶上兩個補?
而且仲要話dps足夠唔洗悶?狂戰做坦?...哈

ok...如果唔係蒸氣....係另外兩個....咁...拎2個補....跟本係隊長ge問題....
一開頭我仲諗你地會唔會係打英雄....
睇完回覆....我又笑左= =....

拎兩個補打普通?係唔係個d dps補系呀?增強薩?暗牧?平衡d?
如果兩個都係dps補系...唔怪得dps又足夠...補系又辛苦啦...
如果其中一個係純補...
都仲話補得辛苦.....................有病...點會辛苦...點會冇藍.....
如果真係辛苦的話....一係個坦防技護甲閃格唔合格....一係個補有問題...一係dps團隊ot狂人

總結黎講應該係個隊長有問題...唔係好關你事...

不過!....

身為一個稱職ge賊仔唔應該指意比人補血...有個盾+恢復已經偷笑了...
除非係d怪/王用範圍技....呢d時候應該要自己走位食糖綁帶飲水...都唔好指意個補..
名句:死人是沒有dps的

同埋如果ot.........嗯...賊仔ot的情況的確係問題...
不過多用佯攻...唔好成日5星剔骨的話應該都冇問題~

小第隻賊岩岩都70了~一路以黎打副本都冇比人話....通常都係我話人XD(本尊70神牧)
回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

賊...對副本黎講 真係好似冇麥用-0-"...但殺人就真係正...冇計 佢殺人hight既代價就係...冇麥團=0="
回復 支持 反對

回復 支持 反對