打印 上一主題 下一主題
收起左側

[久違的加分項目] 第一手真相rs版

/_\ ' 恨我無早D出世感受個種氣氛..呼..'
其實我都同馬仔差唔多..以前根本唔知咩叫PURE個陣用MAIN去PK..用開STR STYLE 爆升STR '
跟住又係學佢咁..由69LV去到77LV..認識到PURE..開始練PURE而放棄左MAIN..
個時最自豪既就係同Franzk去PK .. 畢竟都叫難得..我仲記得佢SHARE左1套FULL RUNE俾我..
佢KILL到兩套..SHARE一套..真係好大方..依家人地都 126 LUU ,, 我就仲係 77LV ..' 唉'
PURE又唔係勁WOO..心都淡哂 ' 仲要被人封埋個 SANTA ,, 想死..'
搞到後尾都混混噩噩..時至今日.. .. .. .. .. .. .. '

為左響應第一手真相..我就將我未被人見到既新裝俾大家睇=)'
垃圾裝..大家唔好笑我哇 /_\ '

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
*Ah_馳 + 5 幾靚呀~

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 2007-6-27 18:09 發表
/_\ ' 恨我無早D出世感受個種氣氛..呼..'
其實我都同馬仔差唔多..以前根本唔知咩叫PURE個陣用MAIN去PK..用開STR STYLE 爆升STR '
跟住又係學佢咁..由69LV去到77LV..認識到PURE..開始練PURE而放棄左MAIN..
個 ...

太貴喇太貴喇- -

同我個套d價錢真係冇得比- -

有米有米
回復 支持 反對

唉..又浪費左錢係SANTA到..'
我唔想架!
唔知點解真係咁想要 ' /_\ ' 求我! RESCUE ME SO FAR!
回復 支持 反對

知唔知咩叫真正既有錢呀??
望下上面就知喇@@..
唉><心淡..咁有錢都有既D 人..

(乜我有話過我唔知咩叫Pure 咩><?)
同埋我唔係升爆Str 先架bo><
我升爆Att..然後Str..繼而Def / HP@@"
回復 支持 反對

-33-' sorry.. 我既意思係學你咁去 pk ,, 由 60 幾升去 70 幾 .. '
跟住 pure 就..個人的..-_-'
有錢? 唔知邊個有 29M 係到嘈呢 @O@ "
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 2007-6-27 19:59 發表
-33-' sorry.. 我既意思係學你咁去 pk ,, 由 60 幾升去 70 幾 .. '
跟住 pure 就..個人的..-_-'
有錢? 唔知邊個有 29M 係到嘈呢 @O@ "

佢個29m係不動資產來的

當佢夠左大約50m到...

就會係幾日之內洗晒

之後....

就會著住個praye口cape周街行- -
回復 支持 反對

=.=上面d人吵完唔好唔記得我呢個mask set高手... no offence... lol
等我貼d唔關事既圖先.
rogue's den banker消失之謎.

當時d人揾唔到banker約十秒跟住俾人發現咗,
咁究竟係邊呢, 揾到回覆唔該, 同埋講下你揾咗幾耐.
回復 支持 反對

我係到呼籲各位唔好曬"多錢"..@@"
會死得好慘的@@..

MOZ..><"唔係50M..
係66M><"
回復 支持 反對

死得好慘???咁你死梗啦!!!
回復 支持 反對

好彩我無錢既o者@@..
所以我實唔使死喇..呵呵:lol
回復 支持 反對