查看: 100919|回復: 54
收起左側

[綜合討論] 真女神転生IMAGINE 自我介紹+留名區

關閉 [複製鏈接]
大家留低個名啦@@ 我叫HK~血戰乂   以下係我張圖 新手一個

我長玩channel 6
玩既人可以留msn  等我add你地@@....     
同埋入唔到game 話你地無d字頭個舊野 可以去呢到down 在此多謝鬥雞仔xdd(http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2813343&extra=page%3D1&page=5)
在此也希望會開一個真女神生板@@

回復

我叫  乂玲瓏兒乂

有6隻寵~5隻未成熟,一隻合成11lv
回復 支持 反對

我之前玩唔到呀...so冇理佢
但係有你e個野我諗我會再睇下玩唔玩到既^^
我會同你玩同一個ser嫁
個名就叫
笨豬  or    笨*PiG*
回復 支持 反對

我叫死仔龍~23lv~
d寵幾出第2招技
有冇人同我打迷官
未成熟~會唔會變成熟
~我有一隻17lv天使~20靈鳥~23lv雙劍~
回復 支持 反對

我發覺呢...原來合寵合d稀寵同埋2隻高lv合到d低lv既寵會勁好多~

因為我捉寵class1 Lv6所以先至狂捉寵合,想試下唔同既組合會有咩變化

我有隻5lv合成寵D能力值同我隻12lv合成寵差唔多~如果同lv能力值勁好多~!

不過最衰既係....招太少- -"要升lv等招...

未成熟應該唔會變成熟嫁嘛...不過未成熟寵同未成熟寵合到稀寵啵~

迷官自己打唔係升快d嫁咩!?

[ 本帖最後由  於 2007-3-5 14:43 編輯 ]
回復 支持 反對

我叫井上零
得兩隻寵~每個ser都周圍去
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

大家add我 msn 如果新玩個d 又唔識玩 我想大家一齊組隊研究  love-final_fantasy@hotmail.com
回復 支持 反對

我唔知點解會裝唔到= =我好想玩....有冇人幫到我= =
回復 支持 反對

私の名前:長谷雄(15Lv)
-------------------------------------------
安裝教學(?)
你下載了安裝用的那個程式
用app開(用簡中
安裝完之後
再用app開遊戲
------------------------
開遊戲教學(?)
首先開app
在找出程式>按瀏覽之後會一個畫面出了來
按我的電腦>本機磁碟(C) >program Files>CAVE>MEGAMITENSEI IMAGINE
按ImagineUpdate來app(用日文
ok

ps:如果說沒有d3dx9_27.dll
就在這:http://www.nakuz.com/bbs/viewthread. ... page%3D1&page=5
下載d3dx9_27.dll
以上。

[ 本帖最後由  於 2007-3-5 19:13 編輯 ]
回復 支持 反對