打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 示愛區[詳情請到新示愛區]

對誰說:檸茶
對情人所說的話:我好鍾意你
                      我之所以去跳舞都係為左你
                      我去努力去跳舞都係因為你成日去睇d人跳舞
                      我好想你知道我為你做既野
                      雖然我係你心中
                      係好微小好微小
                      但我都唔會放棄!!
                      可能你已經有左他
                      但我都會係你身邊支持你
                      保護你~
                      希望你以後既日子會開心
                      我想講句
                      I LoVe YoU
回復 支持 反對

對誰說:雪
對情人所說的話:我...不想失去妳
就算妳愛的不是我也好
我會等
我相信有一天會令妳愛上我...
2年...我會等吧
回復 支持 反對

對誰說:Y澄
我對你的心!你可知道嗎?
或訐你知,但不理會
我對你的心,是不會變..........
回復 支持 反對

老婆
我愛你一生一世丫
就算你去左外國讀書我都會一直等你架
回復 支持 反對

對誰說 : arivn
對情人說的話 :
我好鐘意你;
雖然知道你心入面只系得佢壹個.
雖然知道你對我壹d感覺都無.
但我都系鐘意你: (
你感覺到嗎?
回復 支持 反對

對誰說 : 東
對情人說的話 : 我其實真係好鐘意你,,點解你對我可以倣到咁絕呀~!
                     你係咪真係鐘意我嫁,,我愛你呀
回復 支持 反對

對誰說 : Anna
對情人說的話 : 我唔知道你鐘唔鐘意我,我只知道我愛上你已經差不多1年了!但你為何還是不接受我呢?
                     到底是我不適合你,還是你喜歡了另一個!不過我永遠會在你左右守護你!
                     你只要說一聲我可以不惜犧牲,為你去死!1年我足足等了1年了!
回復 支持 反對

對誰說 :丸丸
對情人說的話 :我小馬正係中意丸丸你.....
回復 支持 反對

對誰說:牙嵐
對情人說:從我第一眼係學校見到你,我已經鐘意左你啦....可能我唔係好靚仔,可能我唔會好有錢,但係我一定會保護你,唔會比你捱苦。
回復 支持 反對

對誰說 : 夜子
對情人說的話 : 雖然你唔愛我 ,但係我都會繼續等你
回復 支持 反對