打印 上一主題 下一主題
收起左側

=====================

原帖由 凌雲 於 2007-3-17 06:49 發表
我想問~點樣先可以令自己身上既俘虜變成自己的同伴?

改入面個conversation.txt lor
將原本果句改成呢句

dlga_no_i_swear_i_won_t. 4095 549  0 No,_I_swear_I_won't.  6  3 20100 16777216 0 0 10203 16777216 0 0 10216 16777216 1 0
回復 支持 反對

我想問下係商人果度買馬之外~~
仲可以係邊度買~~~~~
回復 支持 反對

點解我玩唔到 次次load好左 就彈d 野出黎 ..=  =重裝過
回復 支持 反對

我想知點漢化呀~~上網教個d吾掂既= =
回復 支持 反對

揀邊個??"

繼續試玩or"X"??
回復 支持 反對

原帖由 killer1221 於 2007-3-22 19:46 發表

揀邊個??"

繼續試玩or"X"??

呢位靚仔可吾可以教下我點用漢化呀~~吾該你呀~~
回復 支持 反對

原帖由 乂珍寶腸乂 於 2007-3-22 21:11 發表

呢位靚仔可吾可以教下我點用漢化呀~~吾該你呀~~

就開啟X:\Program Files\Mount&Blade\language.txt,將EN改為ZH-HK

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2771613&extra=page%3D1
回復 支持 反對

原帖由 killer1221 於 2007-3-23 18:56 發表

就開啟\language.txt,將EN改為ZH-HK

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread. ... &extra=page%3D1

你有冇下在crack??如果有既話係每次入到你頭先既晝面到
開c:\Program Files\Mount&Blade\crack\crack\crack
以後係輸入你xxxx到亂打英文~~連打兩次就得架啦~~(每次開game都要)
回復 支持 反對

d mod link唔同哂

可以放上最hit個d mod的下載link嗎?
回復 支持 反對

點解我玩果陣佢話Cannot find 'd3dx9_27.dll'.Please,re-install this application
回復 支持 反對