打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 一不離二 逆天影片之通天起風雲

人格破產  岩呀  用返係INV到就岩啦  俾佐AC佢地  偷佐我女朋友 2 SET 啦吧 糸198個   約我女朋友出街話會等佢  都有人話我分化INV 呢三件事叫我當你地老友??  唔好同我你地既幫主唔知
回復 支持 反對

人格破產  岩呀  用返係INV到就岩啦  俾佐AC佢地  偷佐我女朋友 2 SET 啦吧 糸198個   約我女朋友出街話會 ...
路M 發表於 30-8-2014 01:54

咩叫偷左? 你有咩證據話人偷你野 依家口講無憑我話你偷左人地隻重樓都得啦
由頭到尾根本你自己有問題  你唔想比你女朋友同其他朋友玩你咪索性鎖佢入櫃桶囉 關第三者咩事?
何況所謂女朋友見都唔知見過未  咪撚咁狗公啦好嗎
即使係有人偷你野咁簡單既事 何況得一千幾百元寶原來都可以令你打返自己人 仲要係唔關事既人  咁自己人係你心目中根本唔當一回事   

你過去係正確既 果邊比較適合你 同類應該共同棲息
回復 支持 反對

本來我都唔想出聲 你晚晚係度爆喇叭鬧自己人 又周圍唱INV 乜7乜7咁  
連幫主都鬧埋  請你唔好將自己問題推哂落其他人度
你人格真係好有問題 抵撚你比女飛 檢討下啦
回復 支持 反對

呢個係信任既問題    你係佢果邊可以慢慢當佢神咁拜   放埋上神主牌拜呀笨   偷枝針都叫做偷 仲有我唔係你 你連俾人飛既機會都冇只可望住個電腦打飛機  收風唔該收準d
回復 支持 反對

岩呀  我係人類緊係返去人類果到啦  你呢個狗口長不出象牙既人緊係返埋堆啦
回復 支持 反對

你幻想力真好 你連我結左婚未都未知 你就真係對住電腦打飛機啦
回復 支持 反對

你都結到婚既話豬乸都會上樹
回復 支持 反對

自己俾人偷生果 去怪哂成條村既人偷你生果
你都有你道理 一定係全村人甲埋偷你d生果
節省少少好嗎 想過去咪過去囉 大家唔岩嘴形 反正對面同你有同一喜好 愛撩事鬥非
比女飛唔好賴落其他人度 你咁撚無風度 有女就真係出奇 會同你出黎見面就真係出奇再出奇
回復 支持 反對