打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 分享國服天龍3 已補大量簡介加圖 (附體睇#11樓)

仲有附身型有鬼用.. 閒閒地收隻3個10附身都要1500人仔 1500都未必有人放.
回復 支持 反對

回復 31# everlove123
我地區收30附體唔難  4萬-6萬元寶左右
聽講  依家仲有一個新功能 係比元寶  一定可以升到10悟10靈  但好似好貴
琴日刷野有人曬命  有隻109級完美2388  30附體  加9100血  169屬 1600命  300幾閃
回復 支持 反對

1.副本
天龍3 主要係多左幾個副本  分別係''少室山'' ''天龍幻境'' ''兵聖奇陣''等等
少室山係要完成左80劇 ...
小鬼長大了 發表於 17-7-2013 15:38

紫金龍游卡
使用期得30日?
回復 支持 反對

紫金龍游卡
使用期得30日?
dyingb 發表於 26-7-2013 21:44

系。

回復 支持 反對

系呀 每出新野其實都係要玩家用錢
一唔跟上就會變過期帳號
5冥+4粒5晶 屬性好似係: -70抗 +170屬攻(當6 ...
天龍八部3 發表於 17-7-2013 20:58

冥石同屬攻石可以唔同LV ?
上10粒等於多700減抗 , 基本上要單抗是減得晒
如果係國服一粒冥晶都幾高消費
回復 支持 反對

回復  artung0804
冥晶石就限左10粒
強化愈高 增加既穿刺傷害就愈多  會係攻擊個陣增加傷害
即係類似係額 ...
小鬼長大了 發表於 17-7-2013 19:04

有點不解..咁想請問4孔單件裝備可以打2粒冥晶嗎?
因為照計10粒的話,,如果符符介介可以打到各雙冥晶(8粒)另加神器 腕各1粒(10粒)
咁鏈同武魂暗器不是就可以有多3個位上到紫玉了嗎..?
煩請解一下本人疑惑..thx
回復 支持 反對

回復 36# nichk2010
4孔係可以打雙孔冥晶石  對於你依個問題 已經研究過
每件裝都只上一粒冥晶石  比起符介雙孔冥晶  屬攻可以做到石既'''極限'''  相對  紫玉石只能上到6粒
如果你既講法  紫玉係可以上到9粒  但屬攻會少左

因為符介  本來就係  紫玉  冥晶  屬攻 (屬攻)
你如果4孔都上左冥晶=紫玉  冥晶  屬攻 (冥晶)
即係你冥晶取代左粒屬攻  重疊左
回復 支持 反對

thanks for your share
回復 支持 反對

哇 正到爆。多左好多新耶
回復 支持 反對

冥石同屬攻石可以唔同LV ?
上10粒等於多700減抗 , 基本上要單抗是減得晒
如果係國服一粒冥晶都幾 ...
怪怪 發表於 27-7-2013 02:11

係呀 可以有唔同組合 你可以去國服官網/論壇睇睇
因為冥晶同時可以加埋屬攻 所以正常都上齊10粒
所以對峨來講好難 再玩雙抗 如果唔係就會放棄唔少屬攻
回復 支持 反對