查看: 74739|回復: 678
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 【国服-独步江湖】【港人榜上有名之唔怕唔夠玩】【28/8】

關閉 [複製鏈接]
回復 8# gdwilliam

3石依然係420元寶/400金一粒左右, 但注意係淘寶入點的話老區100RMB只有4500元寶, 新區有D去到100RMB=8000元寶, 亦即係有D冇咁多人嘅區會平一半.
    另外, 7-11嘅支付竇卡100RMB面值售價為130HKD.
    我大約玩咗3個月老區, 宜家96LV4.5石混搭, 但同係港服比較, 真係不可同日而語, 我敢講, 只要你去到副本NPC果度, 無論你41定111都好多人會組你刷野, 完全唔駛等!
回復 支持 反對

不過全3已經好勁@@
全4帶3刷野吾洗愁
全5就....拎去激情
水爺 發表於 26-6-2013 10:11

國服全5已經係大神級別-.-
    講開激情, 呢個月天外日打夜打, 我最近都有幸入到一個世族, 宜家擁有潮京城, 每日獲發132金紅利+初級勾天彩, 打4城可以開專屬寶箱拎D唔綁嘅綴元石, 好肥!!!
回復 支持 反對

回復  jerryyeung819
我買元寶 都係92蚊4000元   你係咪係51平台道買元嫁? 100蚊8千元? ...
小鬼長大了 發表於 26-6-2013 10:51

淘寶官方直沖大約係91-92RMB=4000元, 我就買開工作室果D元寶票, 100RMB=4500-4700元...
搵下5173你就可以見到有D區係100RMB=6000-8000元, 但都係D工作室嘅元寶票....
回復 支持 反對

唔知點解依D我覺得唔係咁穩陣 驚比人昆咁 不過又真係吸引  同樣既錢 多咁多元寶:funk ...
小鬼長大了 發表於 26-6-2013 11:00

咪拎1舊去試下囉, 其實上得淘寶買都會有D保障, 如果唔係就唔會有咁多人係淘寶訂野啦, 我都係試過一次覺得幾好又平, 從此就幫襯佢了. 我今個月入咗3000RMB左右, 好笑嘅係佢一有元寶就有人通知我, 好似VIP咁
回復 支持 反對

你依家個區幾錢 幾多元寶阿?  係唔係都係支付寶比錢?
小鬼長大了 發表於 26-6-2013 11:08

我係華南一區 桂林山水服, 我係用支付寶入點, 即係130HKD=100RMB=4500YB-4700YB
回復 支持 反對

另外, 如果想轉玩國服, 最好就唔好買人AC玩, 雖然升隻人仔好辛苦, 修錬同心法亦比較難追, 但國服太多昆狗, 找回AC (就是買咗個AC比你, 唔夠3日就向獀狐申請找回, 由於開AC果時身份証係佢登記, 獀狐會比返AC佢)情況嚴重, 到時就人財兩失.
回復 支持 反對

絕對系。

但其實升級齊不難,只要你願意投入少少資金既話。
Clarence1224 發表於 26-6-2013 11:32

我同意, 但真係要有心理準備, 心法修錬差距會好大, 主要體現係控技同進階上面.
    我3個月升到96, 但得80心法同2000修錬評分, 面對D差唔多LV但玩咗幾年嘅玩家, 技能上嘅對抗輸得無比慘烈, 同門同一招我控人5秒, 佢控我12秒!
回復 支持 反對

大家好! 小弟岩岩挽左幾日國服 感覺唔錯 D元又平 其他玩家都糸普普通通4石左右
而且比港服多好多 ...
sicksick001 發表於 26-6-2013 11:59

你好! 記得搵個師傅啊, 國服D人普遍肯收徒帶升的.
    30LV之前激活咗2888卡未?如果未就冇計了, 但如果你想再升過一隻的話, 我手頭上大約仲有10張2888卡, PM我送一張比你
回復 支持 反對

我未激啊 但又唔想開過隻人升 2888卡有d咩送架?
sicksick001 發表於 26-6-2013 12:32

收件啊..2888卡來了
回復 支持 反對

回復  sicksick001
寶藏洞五層打個張卡黎 我80級先激活 都用到
小鬼長大了 發表於 26-6-2013 12:57

果張係財富卡, 唔同的.
    新手(30LV前)可以同時激活2888武聖卡同暢遊金卡, 也兼容財富卡的.
回復 支持 反對