查看: 3030|回復: 29
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 公會戰推廣活動及樂古公會版更新 (有活動啦!

50場只有30樂點會唔會少左D呢 XD
無名小卒=] 發表於 2013-1-3 05:24 AM

只是樂點吾夠!?

大大的回覆 :

支持可以向營運小組申請獎品做活動的喔
星夜緋雨 發表於 2013-1-3 05:37 AM

港服公會系統成立已過3年了, 雖然一直無更新, 但系統仲保留一些良好的功能,如排名系统, 公會名人榜, 戰樍紀錄, 勝率計算, 而且近期仲幾穩定, 無以前彈Game, 小改的問題,  相對之下, 比台服好得多了, 港服玩家吾好好珍惜公會對戰頻就真係有點浪費, 見住現時有點冷清, 公會版會推行一連串的有獎活動, 希望各會, 各玩家能多多支持, 參與, 熱熱鬧鬧迎接新一年, 令港服能再戰10年!

更新方面, 我會繼續同GM反影, 希望有生之年我地能見到港服SD公會系統的改革啦…

現在先更新一下樂古公會版先

樂古公會版更新:
將會新增 "會戰攻略", "公會情報" , "會戰影圖" 3個帖子分類

會員以後可利用新增的分類,提供更多會戰資訊
以後公會版再不只是一個招募站, 將會推動, 新增更多的公會戰情報攻略帖
想學野就多黎公會版啦!

有獎活動:
各活動詳細內容稍後會在公會區公怖,

以下是活動簡介

新人入會活動:

連結: http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4412130
做獨行俠做了3年~?
證明你只是個地球重力吸住靈魂的人
上來月球打會戰吧!
仲未入過公會,來公會區埋黎睇埋黎揀
新人加入公會加50樂點

只需上到會網及公會招募帖內cap圖就得
到會網->公會成員
cap掋自已的入會日期, 名字圖就得
只限2013年1月內
在公會招募帖子
cap掋會長的入會準許回覆

會戰攻略懲文活動

連結: http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4412129
活用"會戰攻略", "公會情報" , "會戰影圖"新分類
任何公會戰配置教學, 心得, 比賽影片評論文章
超過100字的文章 +80樂點, 精品文章再加50!

公會上下齊心合力, 推動亞古哲斯

等侍重要的回覆哦~! 快會進行
公會上上下下全體有分拎~!
只要該公會在一個月內打夠限定場數的會戰
每位公會成員都可以拎分
30場- 30樂點
60場- 60樂點
最多場數的公會每位可獲120樂點

公會攻略帖:
公會戰新手教學 (28/12/12更新)

韓服第10月LC 公會大賽精彩視頻

公會系統好處簡介&真正的使用指南
(寫緊)

回復

竟然冇人回?btw,第一個支持.
回復 支持 反對

支持
回復 支持 反對

絕對支持,雖然冇打公會戰,也許開個新ac支持呢個活動!
回復 支持 反對

呢D緊係要支持啦
回復 支持 反對

我只是個地球重力吸住靈魂的人 (無誤
公會機甚麼的 我沒有
打會戰都是與朋友hea打 而且齊腳很難
對上一次打會戰 d機都係亂咁黎lol
回復 支持 反對

我只是個地球重力吸住靈魂的人 (無誤
公會機甚麼的 我沒有
打會戰都是與朋友hea打 而且齊腳很難
對上 ...
dennis05 發表於 2012-12-30 05:16 PM

會吾會考慮同朋友一齊轉公會或做好宣傳收多D會友?
多人熱鬧,易齊腳D
KB,00Q都吾算話難拎
會戰機遲D可抽熊叔,
Hae又Hae玩,
想進步又可以黎公會版睇片刨文
回復 支持 反對

support >.<
回復 支持 反對

支持
回復 支持 反對

我都無打公會戰,但都支持你!!!
回復 支持 反對