打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [80組]歡迎各ser 嘅80組帖下自己屬性圖

其他ser都會見到你種既對話而不爽 老實講要爬過你好簡單 依家dum 1千銀係南ser買石/玩轉盤相信你都 ...
南官彩兒 發表於 19-11-2012 07:28

認真講啦
其他服數值高又如何
唔抵得嘅,我又無任歡迎其他服80組肯過黎做隻高數據人仔塞住我把口囉
又要不爽咪又係得個講
唔好話頂我做80組星宿no.1。搵人過黎做埋80組no.1。都係果句:無任歡迎。唔好淨識係度不爽我。take action 啦!!!
回復 支持 反對

尼路 幫我放多隻女峨 4石500蚊 你知邊隻架喇
回復 支持 反對

認真講啦
其他服數值高又如何
唔抵得嘅,我又無任歡迎其他服80組肯過黎做隻高數據人仔塞住我把口囉
又要不 ...
fongkapan 發表於 19-11-2012 09:59

雖然未見識過呢位人兄既屬圖 而北SER咖啡貓咪同邪飛都升左90
不過能夠同北SER第1 80組-後悔打得下既
就只有出現一時既咖啡貓咪同邪飛
如果人兄講到自己80組第1星宿既話
不如放放圖上黎 俾我估計你可以打到後悔幾多血
回復 支持 反對

回復 1# fongkapan

失敬失敬.... 原來只得12M血...1700毒攻
仲要命閃會心都唔合格....
SOR 我仲以為你起碼有17M血 2300毒攻
估唔到天龍1時期既咖啡貓咪已經同你有一大段距離...
仲要冇真丹冇修煉冇咩7星裝冇雕紋...
莫講話後期出現既邪飛了...
出埋8星裝 派埋真丹 樓主全4帶5都只係咁...? 
同而家北SER隻子生差唔遠(可能臭名程度都有得比...)
講真 打交主要睇屬攻同血
但我怕你連小弟我呢隻全身法丐都唔夠做... SOR
得個1M7命中中得我1M3閃幾多呢...SO SAD
南SER 鍾無艷既血同屬攻比小弟都高幾多 樓主贏得過佢...?
80組第1星宿? 也只怕浪得虛名... 北SER 4石80組要輕易做低你既實在大有人在...
如果要數埋5石 樓主也只有被秒的份兒
你可能話你有玩埋寵既...不過1隻雙10成品既都冇...全部收平寵套就當識玩寵- -
血寵得3M幾血... 攻寵得4M幾攻...
但小衣隻血寵7M幾血 我隻攻寵都6M3攻...
我真係睇唔出你有邊一方面係第一...SOR

唔好因為南SER少80組就自大到隨便掛上第一之名 咁既數值就唔好獻醜吧...
係你自稱第一之前 唔該了解下其他SER既情況~
如果你話你只係自稱「南SER」第1 80組星宿既話 OK FINE
不過只係南SER自稱第一 就把炮到宣告全港服...?
你咁樣同贏左一場冇人打既比武有分別? 咁既第1好威...?

北SER呢個大SER 人多自然抽蛋都多 
但80組之間搶裝情況一定係全港服最嚴重 前前後後實在太多80組出現
南SER同為大SER 人亦多蛋亦多 但80組真係少之有少 相信冇咩搶裝情況出現吧...
80組收裝既情況點睇都係南SER勝過北SER 但樓主連好早期既北SER都不如...
真係有必要去南SER求其玩下轉盤整隻勁過樓主既星宿嗎...? 笑話...
回復 支持 反對

回復 7# dragon_1tower

逍遙子80組峨眉第一 呢個就毋庸置疑

另外自稱第一是無用的  要人冠以明涵先喺正道
回復 支持 反對

玩遊戲就要追求一推數據?
掉幾千蚊同掉幾百蚊後得出黎結果?
引用金句:早玩早享受,遲玩平幾舊
玩遊戲求開心定求數據?
有人不爽我自認南服第一星宿咪叫佢去南服整隻星宿爬我頭nevermind,又或者去南服搵隻80組星宿勁過我囉
我隻人放千8蚊係我選擇,有人肯放有人肯買就得啦。who care?
就唔好係度做埋晒小動作,同班狗d 行為一模一樣
...
fongkapan 發表於 19-11-2012 00:41

who cares
回復 支持 反對

回復 7# dragon_1tower

其實你內攻真係要執執佢 打唔入我隻武當.. 我都要推高到2600玄攻..唔係秒你好吃力
圖等5雕再post俾人睇..我係港服最垃圾80組武當-__- 玩左兩個月 修都未升 實在唔可以同玩兩三年既ac比..
回復 支持 反對

回復  fongkapan

失敬失敬.... 原來只得12M血...1700毒攻
仲要命閃會心都唔合格....
SOR 我仲以為你起 ...
楓 〞 發表於 19-11-2012 14:21

sorry wo。你地其他ser 嘅80組點勁都好,我都只係講緊我係南服第一80組星宿。唔該留意
仲有我唔係收埋d 平寵套
我係呢個重樓腰蛋出之前已經有一套85 6*寵套
呢位人兄你所講嘅識玩寵都只係 係度燒錢姐。試問你隻寵又整左幾錢呢?
而且我亦都不見得人兄隻丐幫利害之處,為何有人稱你北服第一丐幫??
同南服鐘無比我覺得你就望塵莫及啦。
都係一句,人比人比死人。由一開始我都只係認係南服no.1星宿
不知情者請勿擾,同主題無關嘅我亦都唔想再評論
回復 支持 反對

呢個帖喺分享屬性圖好冇
唔好吵架啦...冷靜D
順便分享下我個明教@@
全4石,普普通通屬性
回復 支持 反對

呢個帖喺分享屬性圖好冇
唔好吵架啦...冷靜D
順便分享下我個明教@@
全4石,普普通通屬性
...