打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [原創PVP片]逍遙子6655武當VS全5逍遙

短片 隻逍遙對如何打武當認知仲未夠深
1)唔識運用完美高山
2)明眼人 就知佢斷目標攻擊 失敗好多次

逍遙打武當 我個人覺得 完美高山  一定是必備的
回復 支持 反對

睇來呢到有唔少高手。。希望你地又拍返d片,或者我同呂亙開個小號去觀摩下你地玩校場,,我諗一定學到唔少技術。。
回復 支持 反對

期待天山對逍遙
回復 支持 反對

期待天山對逍遙
markmarco 發表於 15-8-2012 11:24 PM

我整好左架喇,仲係夜鬼主角。。
睇完今次大家既反應,我肯定post埋果段會有更多人唔妥我
回復 支持 反對

玩逍遙成日讀秒數住完美高山就不是逍遙了,我玩的逍遙就是隨機應變^^
回復 支持 反對

我覺得....逍遙用洛神並不是不好...但G仙畫8 有一定既風險仲要近範圍用
...樂古好多人出字就叻..完美高山..你估機械人咩,我玩甘耐逍遙都喺用過幾次
逍遙既神韻就喺走黎走去..屈虛閃,畫地只不過喺用黎技撞技 真喺為左數秒數咩...
回復 支持 反對

數秒數=門外漢
多多看17373 會有得著
回復 支持 反對

香b不妨錄武當vs峨嵋
應該最難打
你自己覺得唔食丹無102神同石既話
武當定ec勁d?
回復 支持 反對

期待觀看天山片
回復 支持 反對

wondering why some people just know how to criticise whether 呂師太 is using "perfectly alp" or not
personally i think its not a fatally mistake which is worth laying too much stress on~
why dont we just appreciate their astonishing reaction and strong management of skills (:
sorry cant type chinese ):
回復 支持 反對