打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 送!復活節窩心獻禮《綠野仙生》3D優先場

關閉 [複製鏈接]
參加「樂古」論壇送!《綠野仙生》優先場戲飛! nakuz id:Samson_Ou
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送!《綠野仙生》優先場戲飛!
nakuz id:faifai0505
原因:鍾意睇童話故事
回復 支持 反對

【 Nakuz id : 影月尐煙 】
原因 : 好耐冇見過卡通片 @@
回復 支持 反對

nakuz id:ltlboyxx
原因:好似幾好笑又3d.唔錯
回復 支持 反對

nakuz id: Nelson
想睇原因: 我自己本身好鐘意睇依類型既動畫嫁~好多3D動畫都有睇過~雖然唔係好知幾地邊間公司打邊間公司,但總知就覺得好正好有意思~如果講返壞蛋掌門人既話我就最鐘意入面主角啲手下螢光棒仔~好搞笑,最近都好少3D動畫,之前睇開其他電影嗰陣已經有留意到依套野,不過印象唔係太深,今日係FB見到入到黎再次睇返段片,心諗 係你喇! 一定要睇! 依套綠野仙生用返完班底製作應該都唔錯,值得一睇!最近都好多嘢要忙,希望可以抽到我,去舒緩下緊張既心情喇!thank you!!
回復 支持 反對

【 Nakuz id:siufishyan】
原因:因為好想睇下點3d法@@
回復 支持 反對

【 Nakuz id: chuuu】
原因: 《壞蛋獎門人》(Despicable Me)、《復活反斗王》(HOP)的3D效果都做得非常活潑生動, 睇得好開心~既然都係同一個動畫製作公司, 咁我今年復活節又可以開心笑下,重拾童真!
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送!《綠野仙生》優先場戲飛!【 nakuz id: yanfisher】
想睇《綠野仙生》的原因: 故事吸引,而且神秘人Lorax好得意,加上3D,畫面應該好靚。^^
回復 支持 反對

【 Nakuz id : bensony 】

原因 : 睇左《綠野仙生》的預告,覺得畫面好逼真,3D效果好正,特別是首映 Lorax公仔非常搶鏡,而且片名吸引,令人回想起童話故事,實在很想看啊!! 我已like左share左,希望可以抽到我啦!!!!!!!!!!!! ^^
回復 支持 反對

【 Nakuz id : bensony 】

原因 : 睇左《綠野仙生》的預告,覺得畫面好逼真,3D效果好正,特別是首映 Lorax公仔非常搶鏡,而且片名吸引,令人回想起童話故事,實在很想看啊!! 我已like左share左,希望可以抽到我啦!!!!!!!!!!!! ^^
回復 支持 反對