打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 綜合音game吹水post

天下一既歌
[JUBEAT]
天下一出左新歌之後, 直至現時為止打左4鋪, 所有歌都玩過晒, 個人認為GC移植個兩首最難, 最易反而係MAIMAI個兩首同埋FAUNA, FAUNA我竟然初見SSS, 但最尾最尾殺左, 如果唔係我FC到, DOLL PLAY我夾埋打左6次, 真係勁正, 但最高分個次竟然係第一次打個次

[GC]
打左一鋪, 我呢D渣渣打ADVANCED架咋, 點知ADVANCE都係勁難, 7LV唔係7LV, 聽火雞大講8LV個D我更加係唔洗玩SOSAD, 都唔知GC既STAFF點訂個LV

[MAIMAI]
打左一鋪, 開左FLOWER同FAUNA MASTER, きたさいたま2000開唔到, 因為勁難捉BEAT, D人話FLOWER MASTER易, 但我覺得都好難LOL 利申得85%

總括黎講, 天下一既歌係任何機種都係勁勁勁勁勁勁勁勁勁勁難(無打太鼓所以唔知, 不過我諗都係勁難架喇orz
回復 支持 反對

回復 13189# enttyes

GIRL NEXT DOOR同HAKU我都EXC左架, 點解要刪T__T
斉藤和義呢首其實我都幾鐘意
回復 支持 反對

吾巧聞禾典解..禾支係系 鵝fi so 既 痴ter 到te到
enttyes 發表於 18-2-2015 00:20

翻譯: 唔好問我點解..我只係係OFFICIAL既TWITTER到睇到 XD

版權曲到期....之類?
六神綱 發表於 17-2-2015 23:54

有可能啦, 定話可能呢幾首無咩人打所以刪?
我極希望JUBEAT PROP會有48系(我諗你地都應該知48系咩架喇?)既歌orz
回復 支持 反對

回復 13201# pyau123

又無48系既歌, 勁灰/口\
點解DEA反而可以有3首咁多
回復 支持 反對

回復 13206# enttyes
跳呢家野呢, 我相信火雞大會跳得好睇過我, 你睇佢跳啦
回復 支持 反對

回復 13243# Torchic╳小火雞

真心笑左
幾時同我連maimai呀呀呀?
回復 支持 反對

回復 13248# enttyes

你VZ打通常幾點呀?
回復 支持 反對

話說今日唔覺意參加左SING大開既大會(遮面
回復 支持 反對

回復 13280# enttyes

Sorry大佬(遮面
回復 支持 反對

今日sing大打wake up好兇@@
回復 支持 反對