查看: 7915|回復: 115
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 你滿意現時SD香港代理的活動模式嗎? -未來發展-

廢話不多說

來活動望大家多多支持,因
為本人現正打算以"SD官方論壇版
主"的身份,草擬一份活動計劃書予
SD香港代理,申請更多高質素活動
nakuz會員及玩家。

至於活動及獎品方面,會由我
方提出建議,並由香港代理商作最
終決定。

當然,要成功爭取更多活動及獎
品,會員們的參與及反應是必要的。
故此本人會以未來一個月的活動參
程度作為參考數據,並就此向代
理提出合理建議,希各位會員多多
支持,多謝。

~~/\-------/\~~
   /   |      |    \       想玩有趣又有豐富獎品嘅活動?
  \>   \/\/   < /  一  把握你地嘅機會,做你能力所及嘅野啦>w0/
    |||||||||||||
一|               |一
    -----------
      /       \
(這是貓)

正常MODEL -w-/ :

十分支持的話就請留個名!!
百分支持的話就請比個十卜!!
萬分支持的話就請提出合理嘅建議!!

簡單而言,對G1提建議時,最起碼要係唔
損害佢利益同時,亦唔會增加佢地嘅金錢成
本,而且最好會有金錢以外嘅回報比番佢地 >w0/
藤星 發表於 26-10-2011 18:16

單選投票, 共有 333 人參與投票
4.20% (14)
95.80% (319)
您所在的用戶組沒有投票權限

評分

參與人數 3Bravo! +3 收起 理由
疾風乂軒 + 1 滿意既拉出去打啦
lawrence1990 + 1 請加2個字.... 請提出&quot;合理&quot;的意見:) ...
DavidTang + 1 藤星《見習》版主萬歲~

查看全部評分

回復

活動太千篇一律-v-
有更好既活動當然支持-v-
回復

相比台服既代理都好d既......
不過多返d唔洗錢同專比舊玩家既活動就好....
例如比人改過個名,國服都有出過啦 ~.~
回復

活動模式係咩~
回復

我比較想佢搞反個D咩咩連續登入送機副之如此類個D活動,而加個D咩咩由唔知幾多號升到去上士就拎機個D..
根本冇用

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
藤星 + 5 實用建議

查看全部評分

回復

我想要多d對戰模式多d:3
回復

樂古SD板係SD高達既官方討論區
但係官方只支持過一次由官方討論區搞既活動
獎勵,惠民程度不足

至於SD高達既官方活動(唔關討論區事)
冇新意
冇難度(打死亡/常戰要屠果班垃圾GM有幾難?)
充值獎經常炒冷飯 , 仲有獎勵唔合理 (比四百幾蚊先有隻刷圖/有得抽既機?)
新兵招募活動送埋一堆垃圾(新手會識用X1?)
針對老手既活動太少(唔通要我地哂時間去屠GM??)

應該學下國服/台服既活動
充值獎送啲有用既機
獎勵合理番小小

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
藤星 + 5

查看全部評分

回復

佢會改先好- -
回復

非常吾滿意!!
回復