打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 送!暑假超級壓軸《猿人爭霸戰:猩凶革命》優先場戲飛

關閉 [複製鏈接]
參加「樂古」論壇送!《猿人爭霸戰:猩凶革命》優先場戲飛
nakuz id:tomcpy2003
回復 支持 反對

nakuz id:tomcpy2003

吾洗錢
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送!《猿人爭霸戰:猩凶革命》優先場戲​飛!
nakuz id: claotve
原因: 猩猩科幻片未睇過呀 仲有勁型@@唔知內容會發生成點呢好想睇呀
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送!《猿人爭霸戰:猩凶革命》優先場戲飛!
ID:billytsang
點解想睇?呢套野我之前就有追開,女朋友都好有興趣睇
今集仲講班猩猩點樣對抗人類,實會好精彩
睇下班人搞出黎既大頭佛要點收科先得!
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送!《猿人爭霸戰:猩凶革命》優先場戲​飛!
nakuz id:tim7
原因:好想睇
回復 支持 反對

nakuz id:hoiyibb
想曾放假同老公仔去睇戲
回復 支持 反對

nakuz id:風之子
人類以為自己聰明,任用其他動物作實驗物品,可惜聰明反比聰明誤,漠視後果落得如此下場。
回復 支持 反對

原因︰想睇下呢套戲最尾會係點
nakuz id︰M.Yin
回復 支持 反對

原因:本人都15歲  但睇戲都係睇左 2次v_v 講堅  一次細細過哈利ep 1 仲有次同媽咪去睇 希望樂古可以抽中我
nakuz id chun強
回復 支持 反對

以前呢d都係講自然災難, 今次係猩猩 唔知會點呢
siu芷
回復 支持 反對