打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] Nakuz免費送! BANDAI授權SD高達iPhone4限定版機殼(最後一周)

關閉 [複製鏈接]
回復 13# ~風塵淡事~

我又唔係同你講,,係你鐘意理人講野,,加上我個投訴post係跟你講咩就講咩再加料,,幾有頭腦~.~
仲有我承諾過唔投,,但係管理員話可以投,,你可以唔比我投咩??@@
你冇講過唔投,,我都可以令你冇得投~.~學你炸>>出到一定既樂點唔再比指定既人投到<<
本來我冇諗住投,,比神軒投,,加上可以拎樂點,,我咪同佢一齊加樂點投殼囉,,
唔信既話,,我比信息你睇又點話
嫁陣好似你煩到我bo!!你既做法>>極至無聊<<,,請你自重^^
回復 支持 反對

回復  神軒NeLson

唉,,又係果條友阻住我地玩
條友想投兩期又冇人話佢囉,,咩道理 ...
brad778899 發表於 28-6-2011 12:54

首先,我冇應承任何人我唔會繼續再投標 
引用你講果句""雖然本人佔據2個投標,還口頭上答應不再投標,但是有幾多人都是不遵守承諾,但本人以首保證下期投標本人絕不參與!!管理員和超版認真地處理!!更期待有合理的答覆。""
只有你先後兩次都承諾過最後一次仲話以首保証,所以希望你不要再做無聊的事來騷擾我可以?  
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4181507&extra=page%3D1
你投唔投唔關我事,只係你唔好煩到我就好
你話我小氣又好 點都好
唔好再做埋d無謂既暗示 同埋唔好再做埋d咁幼稚行為
回復 支持 反對

回復 9# 神軒NeLson

條友仲投訴兩次我嫁,,第一次我投訴佢,比管理員話我好>>無聊!<<冇所謂啦@@
佢第一次投我,,扣左我10樂點,,因為話佢x仔
之後,,佢又投訴我=],,就比管理員話好無聊,,
((我心諗:點解d人可以仲甘小氣))

((以上冇不當言語!!!))
回復 支持 反對

回復 9# 神軒NeLson

唉,,又係果條友阻住我地玩
條友想投兩期又冇人話佢囉,,咩道理
回復 支持 反對

樂古名稱:~風塵淡事~
出價樂點:8888
回復 支持 反對

樂古名稱:神軒NeLson
出價樂點:350
回復 支持 反對