查看: 1972|回復: 48
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 【樂點大放送】看圖猜機體 答案公佈

關閉 [複製鏈接]

答案如下:
機體一:FAZZ高達
機體二:格魯古古M
機體三:多魯基斯III
機體四:沙煞比
機體五:蒼藍宿命1號機
機體六:命運高達
機體七:脈衝高達
機體八:GP03D
Bonus:舊整備室的某位女士,名稱不明

相關圖片:

感謝大家對本次活動的支持
樂點會於稍後開始派發
無論您有否參與本次活動,如有任何意見/支持或反對,亦歡迎在此提出
另外宣傳一下SD 攻略心得及影片區,歡迎大家在此區互相交流心得

------------------------------我是一條可愛的分界線------------------------------

全部答對的參加者名單(不包括Bonus)
雨﹑飄揚              hkargo
試作1號機            楓殺☆邪
paulkan123        卍健卍
leeli1992            skyplayer200
wmt112376        ansonchoi
foodus               怪盜kid      
乂千仔乂              andy1e29
audomarus         鰐島亞紀人
小湊                   豉油XD
愛恨交纏             傻笑哥
相馬                   remo
chesterwan        kakakahong
格鬥戰士             alexace
xdpoke             大家諾
神天火               kois123456
弑神之洛            JL1994
回復

版主麻煩你幫我del左e個post:http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1,e個係我上年新手post,5知邊個推上黎(考古)
回復 支持 反對

我果然估錯左
回復 支持 反對

我全對0,0
回復 支持 反對

哈哈哈哈哈 我全對  我連bonus都岩埋
回復 支持 反對

早知翻睇舊相
巳經唔記得左整備室有個人
回復 支持 反對

估中4部機,岩岩合格
回復 支持 反對