查看: 25204|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 雷文-末日武者 單刷核心中等 支持下!!!(高清~)

關閉 [複製鏈接]

見隻雷文都玩到38喇  我諗都係時候拍下片咁    雷文既處女作   多多支持!

影片(高清喔!!)

可以係呢到睇喔!
http://www.youtube.com/watch?v=rEnYSSQbXyU

多多支持!!~
回復

支持~支持
回復 支持 反對

唔錯唔錯,記住下次拍埋核心困.支持你@v@
(同埋你係用咩軟件拍嫁=口=)
回復 支持 反對

我用fraps拍既  雖然好大  不過我壓縮番
回復 支持 反對

我好多時睇片見到人地用技b,我都費時睇,或多或少係因為我唔鐘意用技b既人,再加上用親技b既人多數都係廢人扮高手(k大除外)
回復 支持 反對

我好多時睇片見到人地用技b,我都費時睇,或多或少係因為我唔鐘意用技b既人,再加上用親技b既人多數都係廢人扮 ...
aaaaa836 發表於 2011-2-27 10:18 PM

個人偏見,用b欄技術會提升?廢人扮高手?唔明你點諗
回復 支持 反對

個人偏見,用b欄技術會提升?廢人扮高手?唔明你點諗
月下狼 發表於 27-2-2011 22:46

可能只係我唔好彩,見到用技b既人多數都係廢人,所以我誤以為技b只係為左一班廢人有機會以為自己好勁而產生,我頭先既說話絕無任何貶義,如果樓主同一眾有用技b既高手見到而唔開心,我o係度講句sorry
回復 支持 反對

可能只係我唔好彩,見到用技b既人多數都係廢人,所以我誤以為技b只係為左一班廢人有機會以為自己好勁 ...
aaaaa836 發表於 2011-2-27 10:52 PM

由你講b欄「再加上用親技b既人多數都係廢人扮高手」果下已經得罪好多人
回復 支持 反對

可能只係我唔好彩,見到用技b既人多數都係廢人,所以我誤以為技b只係為左一班廢人有機會以為自己好勁 ...
aaaaa836 發表於 27-2-2011 22:52

[口語mode]
好老實玩到咁上下會發覺無b欄係好唔夠…
亦好老實拍得片既大部份都有b欄
更加老實分分鐘你覺得有b欄都唔夠用

點解有技b? 離唔開玩家訴求, 亦係另一種技術訓練
點解咁講? 一個人帶技b, 唔代表可以亂出技, 係更講求咩時候用咩技
另, 唔一定一關入面用得哂所有技, 只係多個保障咁解

你想有人拍唔用b欄無問題, 有樣野叫縛りplay, 即係有規則限制咁玩
例如我分享過既唔用藥水, 有d就限定自己淨半行血帶1暴打boss, 亦都有淨係准帶武刷某d特定副本
唔知岩唔岩你口味, 你可以上多d日本短片網站搵, 應該有唔少

片, 拍得出黎比人睇, 自娛定娛人其實無咩所謂, 肯虛心受教就更好
比人批評唔係問題, 努力改善is ok, 我諗我之前d片都可以比人插到一輪水

最後, 樓主繼續努力
[/口語mode]
回復 支持 反對

由你講b欄「再加上用親技b既人多數都係廢人扮高手」果下已經得罪好多人
月下狼 發表於 28-2-2011 00:45

咁我講番句sorry
回復 支持 反對