打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] [暫定] 日經帖 處理方法

呢排少上
日經POST
開個專區比佢地放氣
(但又好似同時比佢地昆POST..但完全封曬又好似唔好得..)
回復 支持 反對

開帖應該不是為5分吧-.-
是想告訴會員自己有多生氣-.-
就像平時唔講唔舒服一樣-.- ...
Jason1z 發表於 21-8-2010 12:45

那就是哦...重申 扣分 只是扣除開帖既5分
回復 支持 反對

回復 42# 風乂

其實扣得開帖果個人
點解唔扣埋話人開日經果d人呢??
回復 支持 反對

回復  風乂

其實扣得開帖果個人
點解唔扣埋話人開日經果d人呢??
leonko56 發表於 22-8-2010 23:22

有關的意見 在考慮當中 要與其他版主傾傾
回復 支持 反對

那就是哦...重申 扣分 只是扣除開帖既5分
風乂 發表於 21-8-2010 13:05

分數多少沒差啦~反而扣分係令受害人覺得撞到唔好既野講出黎會比人話(好似d女仔比人強姦完唔敢出聲...大陸奶粉事件嬰兒家長申訴比公安拉一樣)仲有個d做出令人生氣事情既人覺得自己冇錯...
回復 支持 反對

分數多少沒差啦~反而扣分係令受害人覺得撞到唔好既野講出黎會比人話(好似d女仔比人強姦完唔敢出聲...大陸 ...
大蛇天蠍 發表於 22-8-2010 23:26

請"理解"抱怨版規既細則
回復 支持 反對

請"理解"抱怨版規既細則
風乂 發表於 22-8-2010 23:27

日經暫定義為唱罵 玩家/遊戲公司

抱怨專區
    首先,本版絕對容許會員向遊戲丶代理等發洩。但請會員詳細地描述,不然會比會員及版主等人認為籍著簡略的發洩而”呃”樂點
--------------------------------------------------------------------------------------
如扣分重點是唱罵的話,扣分理由應是惡言方面吧??而不是所謂的(日經)...
簡略的發洩而”呃”樂點方面...人們抱怨通常圖文都出哂...都已經係詳細地描述了...
回復 支持 反對

日經暫定義為唱罵 玩家/遊戲公司 等

抱怨專區
    首先,本版絕對容許會員向遊戲丶代理等發洩。 ...
大蛇天蠍 發表於 22-8-2010 23:32

請指出我扣過既日經....link 我會重新睇一次
回復 支持 反對

請指出我扣過既日經....link 我會重新睇一次
風乂 發表於 22-8-2010 23:34

http://www4.nakuz.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D2
就這個吧...因為我覺得樓主語氣平淡...冇惡言...而且都叫做詳細...反而回貼既人語氣好有問題...
回復 支持 反對

就這個吧...因為我覺得樓主語氣平淡...冇惡言...而且都叫做詳細...反而回貼既人語氣好有問題... ...
大蛇天蠍 發表於 22-8-2010 23:39

抱怨專區
    首先,本版絕對容許會員向遊戲丶代理等發洩。但請會員詳細地描述,不然會比會員及版主等人認為籍著簡略的發洩而”呃”樂點

再講 發洩係為那5分 ??
回復 支持 反對