打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 公會菇菇屋歡迎妳!(電擊象)

花生已吃
點睇都系你張人妖圖開始先
自己對答語氣唔好想點先?_?

好多online game既職業default系女角,如果我系男仔,一定要用男性職業既角色?
根本上maple就系小朋友game(其實根本大部分online game就系for 小朋友)
咩叫定義為小朋友和非小朋友?
玩一個遊戲都甘, 認真就輸了
個人又唔系無同你講自己本身既性別
如果話立心去昆人就話變態姐,真心想入會都唔得?
好似版主之前港版用女角,合併之後系雪吉開個男角槍手有問題?
反正都系遊戲,何必對網絡上既性別有太大執著?(版主唔系擺你上檯lol)
睇你都系死雞撐飯蓋,男人/女人真系好重要?
小朋友與不,睇行為都知

對於你話乞丐都系敵人,d乞丐邊到得罪你,你就算系,都只系比他們有錢而已
人地無錢,白手唔賣點又得罪你,okokok...

-----

某大兄ivanyoyo脫離了外掛的魔掌了嗎?
難度人妖ac也是以前種下的惡果...
回復 支持 反對

外掛佬 #hoho#
用過就算一次,永遠都會比人記得

係網絡認識既人都傾電話?我個人認爲係超毒
如果係好熟熟熟,我覺得無咩問題
但係你而家用“女生電話”黎做賣點,係咪有d過分?
我相信如果任何人好恨同呢個人傾電話,果個人某程度都幾毒
如果你現實生活上有正常既社交,叫做識下d女仔
我覺得唔會毒到“恨”同陌生人講電話
(可能有個人頭腦有d唔清醒,講真野=無女溝,仲要自爆一堆唔關事既野,如果你想要我地址,我唔介意比你)
講返電話個到...我比我電話你,你會唔會好興奮,我恨同我講野?
唔知道係唔係香港人太毒,前世未見過女,有電話就會甘興奮
-----
我唔知啦 係唔係one2___ d人過黎會特別膠
摟主唔好緊張,唔係抽你水
回復 支持 反對

呢度係虛擬世界~
每個公會都有佢既規則~
岩你心水就入, 唔岩就入第二個, 何必講咁多@@?

你地點反駁都好~
...
KitKitStar 發表於 20-7-2010 01:06 AM

都話唔係抽你水 ;o)
有講過one2___人係你咩?(事實上都唔係你)

女個到,我識d真既人就會同真既講電話
網絡上頂多頂多msn,虛擬既我一定一定唔會講電話
(n年前有個人叫小,草都知道邊個,有一次打電話過黎,痴痢根,心唸_ _ _,之後好似都無乜聯絡,意指電話上)
所以,無機會識女唔一定要網絡上,返下教會有真人咪幾好?(主要當然希望你係教會有野學)
網絡既好友,永遠都係只係網絡上(雖然有d exceptional case,網聚,拍拖[例子極度少有])
-文職有OL #shock#
我份人都無乜野,見到人d價值觀有d偏離,就比d意見甘姐,呵(你睇到會唔會覺得有挑逗?我就覺得會)
我份人就無野既, GAME到見到唔會罵你地架, 我對事唔對人, 呵

拿,拿,拿,我都講返句,你恨傾電話唔代表其他人都恨(恨既出聲,我唔介意)所以,如果有人可以有機會傾到,我絕對覺得唔係“汁”到,只係...hmm,有d毒...
---
摟主,我既回應始終局限係 電話同人妖
因爲我知道我唔係你個server,我唔會批評工會同埋其他野
回復 支持 反對

等樓主睇下我張噴血大必殺
想知道我既名好易,係每日9am-10pm 係盜城都會見到我收野 ...
ivanyoyo 發表於 21-7-2010 10:11 AM

好得閑...
回復 支持 反對