查看: 16394|回復: 80
打印 上一主題 下一主題
收起左側

(急) cm plx.

關閉 [複製鏈接]
整比fd0,0. cm plx

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
、、RaY仔) + 4 內容精彩

查看全部評分

回復

乾脆把你頭像的青蛙拖上去好了(笑
、、RaY仔) 發表於 28-4-2010 03:34

你唔好去死-,- 不過我fd鍾意猩猩囧
ps.家陣1張圖4分咩A_A?
回復 支持 反對

`生日圖?
小超仔仔 發表於 28-4-2010 06:21

對喔-[]-有咩意見...
    聽日送比人的
回復 支持 反對

`GOOD..似WP?
小超仔仔 發表於 28-4-2010 19:01

咁細張囧 其實會唔會好怪? 例如顏色方面咁..
回復 支持 反對

那貼狒狒好了(燦笑)

嗯嗯,稍為微調了一下加分制
、、RaY仔) 發表於 28-4-2010 19:08

-,-會破壞晒咁sweeeeet既圖
    GJ! 之前1張2分= =我都覺得少左少少
回復 支持 反對

The words might be a little too weak to be read.
Hide your true name if you don't want people know i ...
hyuuga 發表於 29-4-2010 00:57

其實係字型既問題..個字型係一點點的..
    persze唔係我fd真名.moey都唔係我真名.
    1個叫persy.1個叫joey xd.
    但現實中d人有時都會叫我moey LOL
    比人知真英文名都冇咩所謂啦xd
回復 支持 反對

`唔怪XD
小超仔仔 發表於 29-4-2010 03:12

咁就好XDDD 其實我覺得D PATTERN有少少亂.__.
回復 支持 反對

IIt looks like "Macy" rather than "Moey". . . . .
If I can read it clearly, I will know that it's  ...
hyuuga 發表於 30-4-2010 00:35

=_=就算係macy都唔似真名啦
Janelle係我呀哥個女個名. 我幾鍾意咪用囉
回復 支持 反對

"Macy' is a real girl's English name.
What make you think it's not? Or, why am I supposed to think  ...
hyuuga 發表於 30-4-2010 19:13

唔知呀=.=我覺得好難聽到唔似真名XD
    Janelle讀 Jan-elle -_-!
    我呀哥第2個女叫Jayne-_-讀jane
    我覺得jenine仲好啦sad
回復 支持 反對

There is actually an actress, 陳美詩, name Macy in Hong Kong.
"May-匙" Not 難聽 to me.  By the way.  ...
hyuuga 發表於 1-5-2010 14:45

-.-我冇留意hk d 明星叫咩英文名
    我覺得叫"may"已經好難聽=.=
    elle - -有個牌子/雜誌都叫elle啦
    1係法文she=elle囉=.=1樣咁讀
    可能啦. 我其實覺得幾好聽-_- 好過jane呢個讀音
回復 支持 反對