查看: 50179|回復: 979
打印 上一主題 下一主題
收起左側

-----㊣怪盜基德視頻集㊣-----3月20日更新天意高達

打下機都要聽下歌,打得耐就聽歌啦!

本人我大部份的視頻都有720p HD高清的選擇!若用720p但load得慢的話,建議用480便好了。

嚴重瞧不起看貼不回貼者
怪盜kid 發表於 22-6-2010 00:45

天意高達
[youtube]4W3NRppQz8w[/youtube]
獨角獸高達NT-D

熾天使高達

力天使高達(全裝盾牌)

曉。大鷲

渣古II(捕雷型)

重炮手高達改特裝型

天意高達(改版後拍)

馬沙專用魔蟹

地獄死神高達特裝型

決鬥高達AS(瞬狙娛樂片)

能天使高達GN(type E)

德天使高達

EX全攻 沙漠高達改特裝型(我的第一架ex)

零式飛翼改特裝型

巨劍型突擊高達(劍西)

高達(磁氣覆膜)

仲想睇更加多,就禁呢到啦:http://www.youtube.com/user/pogta4

評分

參與人數 3樂點 +123 收起 理由
ttimecrisis4 + 98 pm番我,如果有新片 update,因為我唔會check ...
五月霜 + 10 已加入機評攻略集
wl00341512 + 15 精品文章

查看全部評分

回復

頭香 支~支持
回復 支持 反對

頭香 支~支持
賢.. 發表於 8-3-2010 22:38
多謝支持,得行我同公會D人拍下連續劇先@@
回復 支持 反對

回復 支持 反對

幫你推一推>v<!!

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
wl00341512 -10 違規內容

查看全部評分

回復 支持 反對

特燈重新搞過曬,加番d音樂,剪片,都冇人回,搞錯呀
回復 支持 反對

你白蛇個到打得好差又冇信狙睇又唔同隊友一齊打.如唔係對面用訓練機,隻太坦又掛機,你真係幾難win.
溫馨小題示:用白蛇2武個陣飛起用會射得快D.
回復 支持 反對

你白蛇個到打得好差又冇信狙睇又唔同隊友一齊打.如唔係對面用訓練機,隻太坦又掛機,你真係幾難win.
溫馨小題 ...
jacky114aa 發表於 9-3-2010 22:39
5:10,5:17,5:35個d咩泥架?唔通我用外掛?
回復 支持 反對

頭香 支~支持
賢.. 發表於 8-3-2010 22:38
頭香就是你的了

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

死人咁都扣得onxddd9低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b低b

評分

查看全部評分

回復 支持 反對